Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη μάς καλεί να βρεθούμε όλοι «Μαζί ξανά» στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων

Η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις και κάνει μια «στάση» στην Καβάλα στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων

Το Σάββατο 10 Ιουλίου 2021, στις 21:30, στο πλαίσιο του 64ου Φεστιβάλ Φιλίππων, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη, η τόσο ξεχωριστή ερμηνεύτρια, επιστρέφει στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, για να μας βρει όλους «Μαζί ξανά»!

Μετά τις πρωτοποριακές Live Streaming συναυλίες που πραγματοποίησε τον χειμώνα που μας πέρασε, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται και πάλι κοντά στο κοινό της για μία συναυλία που θα μείνει αξέχαστη! Ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα διαχρονικά της τραγούδια, που θα ηχήσουν δυνατά μέσα από ένα από τα ωραιότερα αρχαία θέατρα της Ελλάδας και θα μας παρασύρουν σε μία μοναδική καλοκαιρινή βραδιά που θα μοιάζει με γιορτή!

Το Σάββατο 10 Ιουλίου είμαστε «Μαζί ξανά» με την υπέροχη Άλκηστη και τους ταλαντούχους μουσικούς της απ’ όπου δεν θα πρέπει να λείψει κανείς!

Μουσικοί
Θωμάς Κοντογεώργης | Πιάνο/Ενορχηστρώσεις
Πέτρος Βαρθακούρης | Μπάσο
Παντελής Ντζιάλας | Κιθάρες
Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος | Τρομπόνι
Κώστας Μυλωνάς | Drums

Συντελεστές
Οργάνωση Παραγωγής
Τώνια Δραγούνη
Βοηθός Παραγωγής
Μυρτώ Μαγκριώτη
Ηχοληψία
Ζαχαρίας Σταμούλος
Φωτισμοί
Δημήτρης Λάιος

Info

Άλκηστις Πρωτοψάλτη «Μαζί ξανά» | Συναυλία
Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων
Σάββατο 10 Ιουλίου, ώρα 21.30

Απαγορεύεται η είσοδος στο θέατρο μετά την έναρξη της συναυλίας.
Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο, καθώς και σε όλη τη διάρκεια της συναυλίας.
Τιμές εισιτηρίων: 18 € Γενική Είσοδος
Προπώληση: viva.gr, καταστήματα wind

Πληροφορίες: ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510. 220876-7 (ώρες γραφείου), Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566, καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00.

*Το 64ο Φεστιβάλ Φιλίππων θα πραγματοποιηθεί ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.