«Ειδικές περιστάσεις»: Η παράσταση «μετακομίζει» στο Πάρκο Φαλήρου λόγω… ειδικών περιστάσεων!

Τεχνικά προβλήματα δεν επιτρέπουν το ανέβασμα της παραγωγής του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης με Κούκιο-Τουμασάτου στο Φρούριο Καβάλας - Κανονικά ισχύουν τα εισιτήρια που έχουν προαγοραστεί

Το βράδυ της Κυριακής 25 Ιουλίου 2021 το 64ο Φεστιβάλ Φιλίππων φιλοξενεί στην πόλη της Καβάλας την παράσταση «Ειδικές περιστάσεις» του Μπέρναρντ Σλέηντ, μια παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου.

Η παράσταση επρόκειτο να ανέβει στο Φρούριο Καβάλας, ωστόσο τεχνικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την αδυναμία μεταφοράς των ογκωδών σκηνικών στον χώρο μέσα από τα στενά σοκάκια της χερσονήσου της Παναγίας, επιβάλλουν τη… «μετακόμιση» της παράστασης.

Έτσι, οι «Ειδικές περιστάσεις» θα ανέβουν μεν στην Καβάλα, αλλά στο γήπεδο του μπάσκετ, στο Πάρκο Φαλήρου, την ίδια ώρα [21:30]. Θα πρέπει να τονιστεί ότι όσα εισιτήρια έχουν ήδη αγοραστεί, θα ισχύουν κανονικά.

Η υπόθεση

ΗΈιμι και ο Μάικλ στην 15η επέτειο γάμου τους, παίρνουν διαζύγιο. Με έναν έρωτα που πάλιωσε στις βαλίτσες τους και με την ψεύτικη υπόσχεση που δίνουμε όλοι «θα παραμείνουμε φίλοι», χωρίζουν τους δρόμους τους και προσπαθούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, για τους ίδιους και για τα τρία παιδιά τους. Μπορούν όμως δύο άνθρωποι που ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν και μοιράστηκαν μαζί μια ζωή να παραμείνουν φίλοι μετά το διαζύγιό τους; 10 χρόνια μετά θα επανεξετάσουν το ερώτημα για να συμφωνήσουν ότι «εκτιμάς κάτι μόνο όταν το χάνεις»…

Συντελεστές

Συγγραφέας: Μπέρναρντ Σλέηντ
Μετάφραση: Δανάη Σταματοπούλου
Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος
Σκηνικά: David Negrin
Κοστούμια: Νικόλ Παναγιώτου
Μουσική: Γιώργος Μυλωνάς
Φωτισμοί: Αργύρης Θέος
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αναστασία Τζελέπη
Φωτογραφίες: Χρήστος Σιάτος
Artwork: Γιάννης Γεωργιάδης
Παίζουν
Μαριάννα Τουμασάτου
Θύμιος Κούκιος

Info

«Ειδικές Περιστάσεις» του Μπέρναρντ Σλέηντ
Πάρκο Φαλήρου Καβάλας | Γήπεδο Μπάσκετ
Κυριακή 25 Ιουλίου | @21:30

Απαγορεύεται η είσοδος στο θέατρο μετά την έναρξη των παραστάσεων.
Είναι υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας από τους θεατές κατά την είσοδο και έξοδο από το χώρο, καθώς και σε όλη τη διάρκεια της παράστασης.
Τιμές εισιτηρίων προπώληση: 12 € Γενική Είσοδος, 10 € Μαθητικό-Φοιτητικό-Ανέργων-Πολυτέκνων-ΑμΕΑ (σε κάθε περίπτωση με την επίδειξη του σχετικού αποδεικτικού)
Τιμές εισιτηρίων στο ταμείο του θεάτρου: 15 € Γενική Είσοδος, 10 € Μαθητικό-Φοιτητικό-Ανέργων-Πολυτέκνων-ΑμΕΑ (σε κάθε περίπτωση με την επίδειξη του σχετικού αποδεικτικού)

Προπώληση: viva.gr