Δήμος Παγγαίου: «Νότες» αλληλεγγύης στους πυρόπληκτους από την Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου

Κατά τη διάρκεια των τριήμερων εκδηλώσεων θα υπάρχουν ειδικά κουτιά όπου ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει ό,τι ποσό επιθυμεί για την ενίσχυση των πληγέντων από τις πυρκαγιές που πλήττουν τη χώρα

Τη στιγμή που η χώρα δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές, πολλές καλλιτεχνικές εκδηλώσεις αναβάλλονται ή και ματαιώνονται. Στον Δήμο Παγγαίο, όμως, αποφάσισαν να «αξιοποιήσουν» τις εκδηλώσεις για καλό σκοπό.

Συγκεκριμένα, οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο οι οποίες θα φιλοξενηθούν το τριήμερο 9-10-11 Αυγούστου 2021 στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου και στις οποίες θα μετέχουν επί το πλείστον νεαροί καλλιτέχνες προερχόμενοι από τον Δήμο Παγγαίου, θα πραγματοποιηθούν κανονικά και θα αφιερωθούν σε όσους βρέθηκαν και βρίσκονται ακόμη αντιμέτωποι με την πύρινη λαίλαπα.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, στην είσοδο της Ανακτορούπολης και εντός αυτής θα υπάρχουν ειδικά κουτιά, όπου ο καθένας θα μπορεί να προσφέρει ό,τι ποσό επιθυμεί υπέρ των πληγέντων από τις πυρκαγιές.

«Ας τιμήσουμε με την παρουσία μας τους ταλαντούχους Παγγαιορίτες καλλιτέχνες και συγχρόνως ας βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, που αυτές τις στιγμές υποφέρουν», αναφέρει ο Δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης.