CosmoWorld: Ξεκινάει ένα μουσικό ταξίδι χωρίς σύνορα

25 έως 29 Αυγούστου 2021 το Cosmopolis Festival 2021 θα ανοίξει τον νέο «μουσικό κύκλο» του η οποία περιλαμβάνει πλήθος συναυλιών και παράλληλων δράσεων-Τί θα δούμε, τί θα ακούσουμε

Aπό τις 25 έως 29 Αυγούστου 2021 το Cosmopolis Festival 2021 θα ανοίξει τον νέο «μουσικό κύκλο» του, με την ενότητα CosmoWorld, η οποία περιλαμβάνει πλήθος συναυλιών και παράλληλων δράσεων.

Στις ποικίλες δράσεις, οι οποίες αναμένεται να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των φίλων του Φεστιβάλ, από την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 μέχρι και την Κυριακή 29 Αυγούστου 2021, περιλαμβάνεταιQ

  • διαγωνιστικό projection mapping
  • θεματικές περιβαλλοντικές δράσεις (cosmoUpcycle Park)
  • εναλλακτικές, νεανικές δράσεις και συναυλίες
  • εικαστικές εκθέσεις
  • πλήθος παράλληλων events διασκορπισμένα σε όλη την πόλη, καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021 στις 21:00, η αυλαία των συναυλιών θα ανοίξει από το υπαίθριο θέατρο στο Ακόντισμα στη Νέα Καρβάλη σε μια ιδιαίτερη μουσική συνάντηση του κοινού με το Νεοϋορκέζικο συγκρότημα City of the Sun.

Την Πέμπτη 26 Αυγούστου 2021 στις 10:00 στην πλατεία Ελευθερίας, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη έναρξη των παράλληλων δράσεων και εκδηλώσεων του Φεστιβάλ, παρουσία συντελεστών των δράσεων, αλλά και των εθελοντών της Κοιν.Σ.Επ. Πυθία που έχουν έρθει από τη Γαλλία, Ιταλία, Ρουμανία και Ισπανία. Ουσιαστικά αφορά σε δράσεις με θέμα την οικολογία και εκθέσεις eco-friendly προϊόντων με τη συνοδεία live μουσικής από δημοφιλή συγκροτήματα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής.

Η οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ προσκαλεί το κοινό της πόλης της Καβάλας σε ένα ιδιαίτερο ταξίδι σε κάθε άκρη του πλανήτη από τις 25 έως τις 29 Αυγούστου 2021. Η ενότητα CosmoWorld φιλοξενεί τη μουσική, τις τέχνες και τους ανθρώπους, στέλνοντας το διαπολιτιστικό στίγμα της πόλης σε όλον τον κόσμο, με σημείο αναφοράς την εξωστρέφεια και την κατανόηση της διαφορετικότητας που αποτελούν βασικά στοιχεία του σύγχρονου κόσμου.