PUROS live: Μια νεανική και ιδιαίτερη rock εμπειρία στην Καβάλα, από την Καβάλα [βίντεο]

Νίκος Δημοσθενόπουλος, Πασχάλης Πομακάκης, Θοδωρής Φλωρέντζης και Δημήτρης Καρακούσης παίζουν στο Φεστιβάλ Cosmopolis και συστήνονται για άλλη μια φορά στο κοινό, ζεσταίνοντας τις ταστιέρες τους για πειραματικούς και κλασσικούς rock ήχους

Η rock δεν πεθαίνει, όσο υπάρχουν ακόμη μπάντες που την υπηρετούν και δη επαρχιακές. Η απόδειξη επί σκηνής την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 στις 19:30 στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Cosmopolis, οι Καβαλιώτες PUROS, κατά κόσμον Νίκος Δημοσθενόπουλος στα τύμπανα, ο Πασχάλης Πομακάκης στη φωνή, ο Θοδωρής Φλωρέντζης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Δημήτρης Καρακούσης στο ηλεκτρικό μπάσο, έρχονται για μια μουσική εμπειρία από τα παλιά, αλλά και από τα… καινούρια, με πειραματισμούς και δικές τους δουλειές, προετοιμάζοντας παράλληλα το πρώτο τους άλμπουμ.

Οι PUROS σε 191 λέξεις

Οι PUROS είναι ένα τετραμελές rock μουσικό συγκρότημα από την Καβάλα. Δημιουργήθηκε το 2016, καθώς όλα τα μέλη του, γνώριμοι από παλιότερα, βρέθηκαν έχοντας σαν κοινό όραμα την δημιουργία μιας μπάντας με καθαρά rock προσανατολισμό και έντονη διάθεση για πειραματισμό σε αυτό το μονοπάτι. Αυτή η συνάντηση παγιώθηκε και εξελίχθηκε σε μια δυναμική, φιλική και με ιδιαίτερο χρώμα μπάντα, που έως και σήμερα αποτελεί μια μουσική οικογένεια για τα μέλη της.

Οι PUROS με αυτήν την δομή έχουν εμφανιστεί σε πολλές live συναυλίες σε φεστιβάλ και μαγαζιά, τόσο στην περιοχή της Καβάλας όσο και γενικότερα στην Βόρεια Ελλάδα εκπλήσσοντας ευχάριστα το κοινό τους.

Η εξερεύνησή τους στο rock ηχόχρωμα δε σταματάει ποτέ, με στόχο πολύ σύντομα την δημιουργία του δικού τους άλμπουμ, κάτι για το οποίο εργάζονται πυρετωδώς αυτό το διάστημα.

Η επόμενη εμφάνισή τους θα είναι στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Cosmopolis, στην πλατεία Ελευθερίας στην Καβάλα στις 27/8/21 και ώρα 19:30. Με μπόλικη όρεξη, οι PUROS υπόσχονται μια εκρηκτική βραδιά με πολύ rock διάθεση και κέφι.

Στα μελλοντικά τους πλάνα φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει μια μικρή περιοδεία από τα Γιάννενα, στην Άρτα, στη Θεσσαλονίκη ως και την Κομοτηνή.

Ακούστε δύο δουλειές των PUROS