Καβάλα: Αναβάλλεται η παράσταση «Η πόρνη από πάνω». Η πρωταγωνίστρια νοσεί με Covid-19

Η Κατερίνα Διδασκάλου κρίθηκε κλινικά ασθενούσα με πνευμονία Covid παρά το ότι τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά-Η ανάρτηση της ηθοποιού και η ανακοίνωση της παραγωγής

Θετική στον κορονοϊό αποκάλυψε πως διαγνώστηκε η αγαπητή ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου. Η τηλεοπτική «Μυρσίνη» από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και πρωταγωνίστρια της παράστασης «Η πόρνη από πάνω» ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους με σχετική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως νοσεί από κορονοϊό Covid-19, ενώ ανέφερε πως περνά τον ιό σχετικά ελαφρά, αλλά με πολύ υψηλό πυρετό.

Η παράσταση ήταν προγραμματισμένο να «ανέβει» στην Καβάλα το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021 στο θεατράκι του Φρουρίου της Καβάλας στις 21:15 [διαβάστε εδώ για την παράσταση], ωστόσο αυτό δεν θα καταστεί εφικτό, σύμφωνα και με την ανακοίνωση της παραγωγής, με την παράσταση να αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Η ανάρτηση της ηθοποιού

Τελικά περνάω COVID. Ήθελα να το μάθετε εσείς πρώτοι. Μην ανησυχείτε, το περνάω σχετικά ελαφρά, αλλά με υψηλό πυρετό. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση και τα όμορφα λόγια σας. Καλή αντάμωση, θα τα πούμε πολύ σύντομα από κοντά.

Η ανακοίνωση της παραγωγής για την αναβολή των παραστάσεων

Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να σας ανακοινώσουμε την αναβολή των υπόλοιπων παραστάσεων της περιοδείας της παράστασης «Η πόρνη από πάνω» μέχρι και τις 2/9/2021 λόγω του ότι η κυρία Κατερίνα Διδασκάλου κρίθηκε κλινικά ασθενούσα με πνευμονία COVID παρά το ότι τρία μοριακά τεστ βγήκαν αρνητικά! Θεωρήθηκε απαραίτητη ενέργεια για την προστασία του κοινού και φυσικά της ίδιας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη και την κατανόηση σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς.