«Εικαστική Περιπλάνηση 2021» παρέα με την «Καβάλα Μπροστά»

Έκθεση ζωγραφικής, με τη συμμετοχή 15 καλλιτεχνών, από τον όμιλο κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού στο Ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης Καβάλας

Ο όμιλος κοινωνικού και πολιτικού προβληματισμού «Η Καβάλα Μπροστά» διοργανώνει έκθεση ζωγραφικής με τίτλο «Εικαστική Περιπλάνηση 2021» στο Ισόγειο της Μεγάλης Λέσχης Καβάλας. Η έκθεση θα διαρκέσει από 6 έως 15 Οκτωβρίου 2021. Ώρες λειτουργίας: 11.00-14.00 και 18.00-21.00 (ανοιχτά και Σάββατο και Κυριακή). Εγκαίνια: 6 Οκτωβρίου 2021, ώρα 19.30.

Συμμετέχουν: Λόης Ανθάκης, Βαρβέρης Ρωμύλος, Καλαφάτη Ελένη, Καμαργιάνης Κώστας, Καραβίδα Γεσθημανή, Καραμανλή Λία, Κελέκης Θέμης, Κουκμά Έφη, Κουκμάς Γιώργος, Μπεκιάρης Ντίνος, Ρωμανίδης Χαράλαμπος, Σερεμέτης Κλεάνθης, Σταγγίδης Διαμαντής, Φασουλάς Λευτέρης, Fantini Clara.

Επιμέλεια έκθεσης: Ανθάκης Λόης.

Τη βραδιά των εγκαινίων ο συνθέτης Κρίστοφερ Μπάκα και ο εικαστικός Λευτέρης Φασουλάς θα παρουσιάσουν ένα «μουσικο-εικαστικό» δρώμενο. Ο Ηλίας Γεωργακόπουλος από το Κάψουλα Cocktail Bar θα δημιουργήσει ένα κοκτέιλ αποκλειστικά για τη βραδιά των εγκαινίων εμπνευσμένο από τους πίνακες της έκθεσης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αλλαντικά Ατλαμάζογλου-Exclusive Meat Delights.

Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού.

Συνδιοργάνωση: Δήμος Καβάλας.