CosmoClassical: Κορύφωση λίγο πριν την… κορύφωση με μία μυσταγωγική «συνομιλία» για 3 στη Μεγάλη Λέσχη [βίντεο-φωτογραφίες]

Το Trio της Τάνιας Γιαννούλη «έκλεισε» με τον καλύτερο τρόπο τον «κύκλο» των συναυλιών του Cosmopolis 2021 στο ιστρικό κτίριο της Καβάλας

Το Cosmopolis 2021 βρίσκεται στην τελική ευθεία του για το 2021 με την τρίτη και τελευταία ενότητα #CosmoClassical να κορυφώνεται το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021 με την παρουσίαση από την CosmoClassical Youth Orchestra της όπερας του Μότσαρτ Così fan tutte σε Καβάλα [Εκθεσιακό Κέντρο «Απόστολος Μαρδύρης» Νέας Καρβάλης] και Κομοτηνή [Μέγαρο Μουσικής].

Μια «ανάσα» πριν την τελική κορύφωση «ήρθε» η κορύφωση των συναυλιών του Cosmopolis 2021 στη Μεγάλη Λέσχη Καβάλας με την εμφάνιση του Tania Giannouli Trio το βράδυ του Σαββάτου 27 Νοεμβρίου 2021.

Η μεγάλη σάλα του εμβληματικού κτιρίου «γέμισε» ασφυκτικά για ακόμη μία φορά, με την πιανίστα, συνθέτιδα, αυτοσχεδιάστρια και bandleader να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό που έσπευσε να ακούσει ζωντανά το σπάνιο κράμα Μεσογειακής Τζαζ που υπηρετεί.

Η Τάνια Γιαννούλη παρουσίασε ένα απάνθισμα των συνθέσεών της που «ακουμπάνε» στην κλασική μουσική και την τζαζ και «συνομιλούν» με την Ανατολή και τη Δύση… Συνοδευόμενη από δύο καταξιωμένους Έλληνες δεξιοτέχνες, τον Ανδρέα Πολυζωγόπουλο (τρομπέτα) και τον Κυριάκο Ταπάκη (ούτι), η Τάνια Γιαννούλη «ταξίδεψε» τους παριστάμενους στον δικό της κόσμο.

Η συναυλία του Tania Giannouli Trio στη Μεγάλη Λέσχη πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Στέγης Ιδρύματος Ωνάση-πρόγραμμα «Εξωστρέφεια».

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία