“I Gotta Run Now”: Ένα μουσικό ροκ «τρέξιμο» στους δρόμους της Καβάλας [βίντεο]

Ο Καβαλιώτης μουσικός Βασίλης Αμοιρίδης γράφει, συνθέτει, ηχογραφεί και «κάνει δουλίτσα» στα μουσικά πράγματα, μόλις στα 22 του χρόνια με επιρροές κυρίως από blues, country, garage and psychedelic rock

Ονομάζεται Βασίλης Αμοιρίδης και είναι μόλις 22 ετών, ένα μουσικό ταλέντο από την Καβάλα ή αλλιώς μια… μουσική σκηνή από μόνος τους, καθώς γράφει, συνθέτει και ηχογραφεί δικές του δουλειές, με επιρροές κυρίως από blues, country, garage and psychedelic rock. Τελευταία δουλειά το video clip του κομματιού “I Gotta Run Now” γεμάτο ροκ διάθεση και… Καβάλα, καθώς γυρίστηκε στην πόλη.

Ο Βασίλης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καβάλα. Άρχισε να μαθαίνει κιθάρα στα 10 και γύρω στα 12 έκανε το πρώτο του live μαζί με το ροκ εργαστήρι του Ωδείου Νεάπολις. Συνέχισε παίζοντας rock διασκευές με διάφορα σχήματα, κάνοντας συναυλίες κυρίως σε Καβάλα και Θεσσαλονίκη. Το 2018 ξεκίνησε να σπουδάζει μουσική (Songwriting) στο Leeds (UK), όπου έμεινε για 3 χρόνια, μπαίνοντας και εκεί στη μουσική σκηνή της περιοχής με live, busking, recording sessions και άλλα.

Από τότε που ξεκίνησε να ασχολείται με τη μουσική, πάνω απ’ όλα του άρεζε να γράφει δικά του τραγούδια και να συνθέτει. Έτσι το 2019 άρχισε να δημοσιεύει τη δουλειά του στο διαδίκτυο με το όνομα Billy Wesmond. Μέχρι στιγμής δημιουργεί τη μουσική ολομόναχος. Γράφει τη μουσική και τον στίχο, ηχογραφεί τα όργανα και τις φωνές, mixing and mastering κτλ.

Οι επιρροές του περιλαμβάνουν κυρίως blues, country, garage and psychedelic rock. Αυτήν την περίοδο έχει ξεκινήσει ένα σχήμα στην Καβάλα και κάνουν πρόβες με στόχο να παίξουν live κυρίως δικά του τραγούδια και μερικές διασκευές από garage rock και blues. Παράλληλα, δουλεύει το επόμενο album “Billy Wesmond” και μαζί με τον Abe Lamen σχεδιάζουν το επόμενο video clip, μετά την ολοκλήρωση του “I Gotta Run Now“.

Περισσότερες πληροφορίες:

Δείτε το video clip του “I Gotta Run Now” με φόντο την Καβάλα

https://www.youtube.com/watch?v=mrKDCqZkN5Y&ab_channel=BillyWesmond