ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας: Θεατρικό σεμινάριο με θέμα «Η επιστροφή του Διονύσου»

Στη Work Demonstration όπου εισηγητής θα είναι ο Σάββας Στρούμπος, θα αναλυθούν πρακτικά και θεωρητικά οι βασικές αρχές εκπαίδευσης των ηθοποιών της Μεθόδου του Θεόδωρου Τερζόπουλου

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και η Ομάδα Σημείο Μηδέν, διοργανώνουν την Κυριακή 30 Ιανουαρίου (ώρα 11.00 – 14.00) στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου, σεμινάριο με θέμα «Η επιστροφή του Διονύσου», με εισηγητή  τον Σκηνοθέτη Σάββα Στρούμπο.

«Η επιστροφή του Διονύσου» Work Demonstration

Στη work demonstration θα αναλυθούν πρακτικά και θεωρητικά οι βασικές αρχές εκπαίδευσης των ηθοποιών της Μεθόδου του Θεόδωρου Τερζόπουλου. Θα παρουσιαστούν κομμάτια από τη σωματική και φωνητική άσκηση των ηθοποιών, ένα μέρος της δουλειάς με το λόγο, όπως και μέρος της άσκησης της αποδόμησης.

Εισηγητής: Σάββας Στρούμπος

Συμμετέχουν ηθοποιοί της Ομάδας Σημείο Μηδέν

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου θα τηρηθούν οι ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών απέναντι στον Covid – 19

Η είσοδος, η έξοδος και η παραμονή στο χώρο του θεάτρου γίνεται με τη χρήση μη ιατρικής μάσκας.

Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου, έως και την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2021.