Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας και η MANTILITY παρουσιάζουν τη Χριστίνα Μπέζα

SEA//ME: Η πρώτη από μια σειρά ατομικών εκθέσεων φωτογραφίας εγκαινιάζεται στην γκαλερί μεταξωτών μαντιλιών της Βασιλικής-Ζαφειρίας Υψηλάντη

ΟΦωτογραφικός Όμιλος Καβάλας, σε μια προσπάθεια προβολής και προώθησης του καλλιτεχνικού έργου των μελών του, προχωράει σε μια σειρά ατομικών εκθέσεων Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθούν στη γκαλερί μεταξωτών μαντιλιών της MANTILITY στην Καβάλα.

Το MANTILITY Gallery, ως χώρος που στηρίζει την καλλιτεχνική δημιουργία παρέχοντας μια πλατφόρμα έκφρασης σε πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες, θα αποτελέσει επίσης ένα σημείο συνάντησης διαφορετικών τεχνών, έναν τόπο προώθησης της καλλιτεχνικής φωτογραφίας και ένα σημείο εκκίνησης για διαφορετικές και ξεχωριστές αφηγήσεις.

Την Τετάρτη 27 Απριλίου 2022, στις 19:30, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της πρώτης ατομικής έκθεσης της φωτογράφου Χριστίνας Μπέζα, παρουσιάζοντας τη φωτογραφική σειρά με τίτλο SEA//ME.

Η Χριστίνα Μπέζα ζει και εργάζεται στην Καβάλα. Είναι μέλος του ΦΟΚ από το 2013. Ασχολείται κυρίως με την αναλογική φωτογραφία και έχει συμμετάσχει σε πολλές ομαδικές εκθέσεις. Στην ατομική έκθεση με τίτλο SEA//ME, η φωτογράφος διερευνά τη φύση του φωτογραφικού στιγμιότυπου και των εννοιών του εφήμερου, του στιγμιαίου και του απροσχεδίαστου.

Photo: Yannis Gouzidis

Info

Xριστίνα Μπέζα
SΕΑ//ΜΕ
Έκθεση Φωτογραφίας
MANTILITY Gallery
Ομονοίας & Εθνάρχου Μακαρίου 19, Καβάλα
Διάρκεια έκθεσης: 27/4-18/5/2022
Οι ώρες επίσκεψης της έκθεσης συμπίπτουν με τις ώρες αγοράς