Μια πρώτη γεύση από το Φεστιβάλ Φιλίππων 2022

Με ποια παράσταση και πότε ξεκινάει το 2ο μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην Ελλάδα στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων-Σε ποια παράσταση θα δούμε φέτος τον Γιάννη Μπέζο

Το 2ο μεγαλύτερο Φεστιβάλ στην Ελλάδα, μετά από αυτό των Αθηνών-Επιδαύρου, το Φεστιβάλ Φιλίππων, ετοιμάζεται να «γεμίσει» το φετινό θεατρικό καλοκαίρι με παραστάσεις και δρώμενα τα οποία αρμόζουν στην πολύχρονη ιστορία του, με «μαέστρο» τον Θοδωρή Γκόνη.

Ένας εκ των «κομιστών» των καλών θεατρικών νέων είναι και οι Θεατρικές Επιχειρήσεις «Αφοί Τάγαρη», με τον Γιώργο Βερλέκη, ηθοποιό και οργανωτή των παραστάσεων της Επιχείρησης, να αποκαλύπτει στο KAVALAPOST δύο από τις πολλές θεατρικές «ψηφίδες» οι οποίες θα συνθέσουν το φετινό Φεστιβάλ.

Η αυλαία του φετινού Φεστιβάλ θα σηκωθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 8 και 9 Ιουλίου 2022 στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων με την «Ηλέκτρα» του Ευρυπίδη, σε σκηνοθεσία Γιώργου Λύρα. Παίζουν η Μαρία Κίτσου, ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος και ο Γιώργος Κωνσταντίνου, μαζί με έναν 15μελή θίασο.

Την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022 ανεβαίνουν στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων οι «Θεσμοφοριάζουσες» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθεσία Γιάννη Μπέζου, με πρωταγωνιστές τον Γιάννη Μπέζο και τον Βλαδίμηρο Κυριακίδη, προμηνύοντας ένα «θερμό» θεατρικό καλοκαίρι.