Καβάλα: Τα μπλουζ επιστρέφουν στον Τσαλαπετεινό. Επετειακή εμφάνιση των Blues_335! [βίντεο-φωτογραφίες]

Το ηλεκτρικό κουαρτέτο επιστρέφει στο μέρος όπου ξεκίνησαν όλα... ακριβώς πέντε χρόνια πριν! - Την πέμπτη μέρα, του πέμπτου μήνα, ημέρα... Πέμπτη!

Οι Blues_335 [μπλουζ_τρία-τριάντα-πέντε] επιστρέφουν στο μέρος όπου όλα ξεκίνησαν… με ανανεωμένη σύνθεση και ανεβασμένη διάθεση, την πέμπτη μέρα, του πέμπτου μήνα, ημέρα… Πέμπτη!

Πέντε χρόνια μετά την «παρθενική» τους (επαν)εμφάνιση, το δυναμικό κουαρτέτο θα βρεθεί και πάλι στην Αστική Φάρμα Τσαλαπετεινός στην Καβάλα για μια βραδιά ανόθευτου, 100% ηλεκτρικού μπλουζ, την Πέμπτη 5 Μαΐου 2022.

Μαζί τους, για πρώτη φορά, θα είναι το νεότερο μέλος και ο «βενιαμίν» της μπάντας Αλέξανδρος Κυριλλίδης [The Dreamers] στο ηλεκτρικό μπάσο.

Τα μπλουζ αποτελούν τη βάση όλης της σύγχρονης δυτικής μουσικής. Από την ποπ, τη ροκ, την τζαζ, τη σόουλ και την ντίσκο και κάθε είδος… ενδιάμεσα, όλα τα ιδιώματα που συντροφεύουν τις ζωές μας τα τελευταία τουλάχιστον 70 χρόνια έχουν ως βάση τη μουσική που «γεννήθηκε» στις φυτείες του αμερικανικού Νότου στις αρχές του περασμένου αιώνα!

Ακουστικά στην αρχή και ηλεκτρικά αργότερα, τα μπλουζ κατέκτησαν τον κόσμο και παραμένουν επίκαιρα μέχρι και τις μέρες μας, εκφράζοντας συναισθήματα και προσφέροντας ψυχαγωγία σε ανθρώπους όλων των ηλικιών και όλων των εθνοτήτων, έχοντας καθιερωθεί ως μία παγκόσμια μουσική «γλώσσα» που «μιλάει» απευθείας στην καρδιά και την ψυχή.

Με βασικό συστατικό τον αυτοσχεδιασμό αλλά και την αλληλεπίδραση με το κοινό, τα μπλουζ απολαμβάνονται κυρίως «ζωντανά» και η Καβάλα θα έχει για μια ακόμη φορά την ευκαιρία να πάρει μια δυνατή «δόση» αυθεντικού, ανόθευτου και 100% ηλεκτρικού μπλουζ από τέσσερις «βετεράνους» του είδους στην Ελλάδα οι οποίοι (επαν)ενώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2017, μετά από 24 χρόνια… διάλειμμα.

Οι Blues_335 είναι οι:
Κώστας Μαδεμλής | ηλεκτρική κιθάρα, τραγούδι
Γιάννης Τσίγκας | ηλεκτρική κιθάρα
Αλέξανδρος Κυριλλίδης | ηλεκτρικό μπάσο
Λάζαρος Σιμιτσής | τύμπανα, τραγούδι

Info

Blues_335 LiVE
Πέμπτη 5 Μαΐου 2022
Αστική Φάρμα Τσαλαπετεινός
Πλατεία Καραολή, Καβάλα
Ώρα έναρξης: 21:00
Είσοδος ελεύθερη
Τηλέφωνο για κρατήσεις: 2511111073
Χορηγός επικοινωνίας: KAVALA POST