Μόνο θλίψη: Ο Καβαλιώτης Γιάννης Καζαντζής δεν ραπάρει πια εδώ…

Ο 29χρονος ράπερ «έφυγε» εντελώς αδόκητα από τη ζωή...

Μια ιδιαίτερα δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή. Ο Καβαλιώτης ράπερ Scarecrow Tales, κατά κόσμον Γιάννης Καζαντζής, «έφυγε» εντελώς αδόκητα σε ηλικία μόλις 29 ετών…

Γεννημένος στην Καβάλα, ο Γιάννης Καζαντζής ήταν απόφοιτος της Σχολής Τεχνών, Ήχου και Εικόνας στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στην Κέρκυρα και το τελευταίο διάστημα ζούσε στην Αθήνα όπου και εργάζονταν.

Το μεγάλο του πάθος ήταν η μουσική. Ο ίδιος «έπλεκε» στίχους στα μοτίβα της ραπ και της χιπ-χοπ και ήταν γνωστός με το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Scarecrow Tales».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γιάννης Καζαντζής υπέστη ανακοπή καρδιάς μέσα στο διαμέρισμά του. Ήταν μόλις 29 ετών…

Την είδηση έκανε γνωστή ο σκηνοθέτης Θάνος Τσίγκας με τον οποίον ο εκλιπών είχε πρόσφατα συνεργαστεί, στο πλαίσιο της Σειράς μικρών «ταινιών» με μουσικούς που παρουσιάζουν τη δουλειά τους σε αστικές ταράτσες. Στο σχετικό «επεισόδιο», ο Γιάννης παρουσίασε το τραγούδι «Μόνοι εδώ» με το project του Midnight Express.

Ο σκηνοθέτης έγραψε για τον φίλο και συνεργάτη του:

«Ένας καλλιτέχνης δεν φεύγει ποτε! Μένει εκεί, να δίνει το παρών μέσα από τα έργα του. Σήμερα λοιπόν θα πιω σε εσένα, στις μπίρες που δεν προλάβαμε να τσουγκρίσουμε και στα πρότζεκτ που δεν προλάβαμε να υλοποιήσουμε. Και που ’σαι, στις μεταμεσονύχτιες διαδρομές ξέρεις τι θα παίζει στα ακουστικά μου…»

Δείτε το βίντεο της Σειράς «The Golden Hour Project» με τον Scarecrow Tales να ραπάρει με φόντο τις ταράτσες της Καβάλας…