Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας: Έκθεση Παντελή Ευθυμιάδη στην γκαλερί της MANTILITY

Ο Καβαλιώτης φωτογράφος παρουσιάζει το έργο του με τίτλο FACESENSES

Το απόγευμα της Τρίτης 24 Μαΐου 2022, ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας θα εγκαινιάσει τη δεύτερη ατομική Έκθεση Φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στην γκαλερί μεταξωτών μαντιλιών της MANTILITY. Πρόκειται για το φωτογραφικό έργο του Παντελή Ευθυμιάδη με τίτλο FACESENSES.

Ο Παντελής Ευθυμιάδης ζει και εργάζεται στην Καβάλα. Η πρώτη του επαφή με τη φωτογραφία και τον σκοτεινό θάλαμο έγινε σε μαθήματα στο Λύκειο. Το 2011 ασχολήθηκε περισσότερο με την καλλιτεχνική φωτογραφία μέσα από σεμινάριο του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας, του οποίου είναι ενεργό μέλος μέχρι σήμερα. Στη διάρκεια αυτή έχει παρακολουθήσει αρκετά φωτογραφικά σεμινάρια και έχει συμμετάσχει σε ομαδικές εκθέσεις. Πιστεύει ότι με τη φωτογραφία μπορείς να μεταμορφώσεις τις υπάρχουσες καταστάσεις μέσα από το δικό σου φίλτρο. Τον γοητεύει η αμεσότητα και συγχρόνως η δυσκολία του μέσου.

Η έκθεση προβάλλει ένα τμήμα του έργου του φωτογράφου που χρησιμοποιεί τη σύνθεση φωτογραφιών, επιχειρώντας να δημιουργήσει ένα εικαστικό αποτέλεσμα, τονίζοντας το θέμα στη ματιά του θεατή.

Σε έναν χώρο που προωθεί την Τέχνη και την καλλιτεχνική δημιουργία, η γκαλερί της MANTILITY μετατρέπεται σε κόμβο έμπνευσης, φαντασίας και δημιουργικής έκφρασης.

Print

Info

Εγκαίνια: Τρίτη 24/5/22, ώρα 19:30
Διάρκεια έκθεσης: 24-15/5
Τόπος: MANTILITY Gallery | Εθνάρχου Μακαρίου 19, Καβάλα
Οι ώρες επίσκεψης της έκθεσης συμπίπτουν με τις ώρες αγοράς