Cosmopolis Festival 2022: Συνεργασία με το Camping Alexandros για τους επισκέπτες της Καβάλας

Ανακοίνωση των διοργανωτών για την επίτευξη συμφωνίας για προνομιακό πακέτο διαμονής για τρία 4ημερά στο κάμπινγκ της Νέας Καρβάλης

Την επίτευξη συμφωνίας με το Camping Alexandros στη Ν. Καρβάλη για την προσφορά προνομιακού πακέτου διαμονής ύψους 25 ευρώ για τρία 4ημερα στη διάρκεια του φεστιβάλ ανακοίνωσαν οι διοργανωτές του Cosmopolis. Η συμφωνία αυτή αφορά τους φίλους της διοργάνωσης που έρχονται από μακριά και θέλουν να παρακολουθήσουν όλες τις εκδηλώσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Για τους φίλους του Cosmopolis που έρχονται από μακριά, το Festival σε συνεργασία με το Camping Alexandros στη Ν. Καρβάλη, προσφέρει προνομιακό πακέτο διαμονής στη τιμή των 25 ευρώ το τετραήμερο. H προσφορά ισχύει για τις παρακάτω ημερομηνίες:

  • 07-10 Ιουλίου (CosmoGuitar Apocalypse)
  • 28-31 Ιουλίου (Muhhamad Ali stage – Central Park stage)
  • 18-21 Αυγούστου (Aquaduct stage)

Για να προμηθευτείτε το σχετικό δελτίο εισόδου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο [email protected] ή στο 2510240983.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν και τα ειδικά πακέτα εισιτηρίων/multi passes στο παρακάτω link  https://www.cosmopolisfestival.gr/multi-passes/».