Δημοτικό Ωδείο Καβάλας: Έρχεται το 1ο Kavala Masterclass

Συνέντευξη τύπου για τις καλλιτεχνικές και παιδαγωγικές δράσεις που θα υλοποιηθούν στα πλαίσια του, που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης

Ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Παιδείας Απόστολος Μουμτσακης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας Παναγιώτης Παπαδοπουλος και ο διακεκριμένος μουσικός Λάμπης Βασιλειάδης παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα 13.30 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καβάλας το πρόγραμμα του 1ου Kavala Masterclass.

Ο Αντιδήμαρχος κ. Μουμτσακης σημείωσε ότι ο Δήμος Καβάλας στηρίζει την προσπάθεια του ΔΩΚ, το οποίο συμβάλλει στην προσφορά υψηλής καλλιτεχνικής παιδείας μέσω της φιλοξενίας των δύο διακεκριμένων Καβαλιωτων μουσικών που διαπρέπουν σε εξωτερικό και εσωτερικό.

Ο Λάμπης Βασιλειάδης ευχαρίστησε το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Παναγιώτη Παπαδόπουλο για την πρόσκληση και σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο που αυτή τη χρονική στιγμή πραγματοποιείται αυτή η διοργάνωση συνδέοντας την μουσική παιδεία που παρέχεται στο ωδείο με τις ανώτερες μουσικές σπουδές.

Ο Πρόεδρος του ΔΩΚ Παναγιώτης Παπαδόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στις καλλιτεχνικές και παιδαγωγικές δράσεις που θα υλοποιηθούν στα πλαίσια του 1ου Kavala Masterclass, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης από 13 έως 17 Ιουλίου.