Cosmoguitar Apocalypse: Εντυπωσιακή έναρξη σε Μεγάλη Λέσχη και Φάρο [βίντεο, φωτογραφίες]

Ένα δυναμικό performance με θέα το λιμάνι της Καβάλας και σεμινάρια κιθάρας από masters του είδους σήκωσαν την αυλαία του hard rock τετραημέρου στο πλαίσιο του Cosmopolis Festival 2022

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε το Cosmoguitar Apocalypse στην Καβάλα το απόγευμα της Πέμπτης 7 Ιουλίου 2022, στο πλαίσιο του Cosmopolis Festival, όπου οι λάτρεις της κιθάρας παρακολούθησαν τον Σουηδό κιθαρίστα Mattias Εlkundh σε ένα μοναδικό masterclass στο κτίριο της Μεγάλης Λέσχης στο πλαίσιο των σεμιναρίων.

Ο καλλιτέχνης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το καινοτόμο στυλ και τις ιδιότυπες τεχνικές που τον χαρακτηρίζουν, ενώ στη συνέχεια αλληλεπίδρασε με το κοινό μέσω ερωτήσεων και συζήτησης. Το δημιουργικό κλίμα των σεμιναρίων ήρθε να συμπληρώσει η έκθεση κατασκευαστών κιθάρας η οποία φιλοξενείται στη Μεγάλη Λέσχη έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου 2022.

Αργότερα το  βράδυ, τη σκυτάλη πήρε η συναυλία στον Φάρο της Παναγίας, με το opening act για φέτος να πραγματοποιείται από τους Γάλλους μουσικούς “The Prize“. Η εξαιρετική μπάντα έπαιξε σε ρυθμούς hard rock, δίνοντας ένα δυναμικό performance με θέα το λιμάνι της Καβάλας.

Οι καλλιτέχνες κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό με κομμάτια από την προσωπική τους συλλογή, καθώς επίσης και με διαχρονικά τραγούδια, όπως το “The Show Must go on” των Queens, το οποίο εκτέλεσαν επί σκηνής μαζί με τον εκλεκτό μουσικό, Rob Chapman. Ο τελευταίος μάλιστα θα παίξει την Κυριακή στις 10 Ιουλίου 2022 στο ίδιο stage, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου θα παρουσιάσει το δικό του masterclass στη Μεγάλη Λέσχη.

Δείτε φωτογραφίες από την πρώτη μέρα Cosmoguitar Apocalypse

Δείτε βίντεο από τη συναυλία