Καβάλα: Όταν ο κιθαρίστας του Ozzy και των Firewind έπαιξε στη Μεγάλη Λέσχη [βίντεο, φωτογραφίες]

Με τα δυο τελευταία Masterclasses από τον Gus G. και τον Dennis Ward έκλεισε το πρώτο CosmoGuitar Apocalypse-Τα χάλασε ο καιρός για τη συναυλία του Rob Chapman και τη μπάντα του Clockwork Wolf & Co

Με τα δυο τελευταία Masterclasses από κιθαρίστα του Ozzy και των Firewind, Gus G. και τον Αμερικανό παραγωγό, Dennis Ward, ο οποίος πραγματοποίησε ένα “Studio & Home Recording workshop” ολοκληρώθηκε με επιτυχία -με τη συνδρομή και συμπαράσταση και του Nemesis Guitar School του Κώστα Παρασκευά- το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιουλίου 2022 το πρώτο CosmoGuitar Apocalypse στη Μεγάλη Λέσχη στην Καβάλα, στο πλαίσιο του Cosmopolis Festival 2022.

Οι ερωτήσεις του κοινού πολλές στους δύο καταξιωμένους μουσικούς, ειδικά από τους νεαρούς παρευρισκόμενους οι οποίοι βρέθηκαν στην αίθουσα και είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν από κοντά με τον Gus G. και να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ η εκδήλωση επιφύλασσε και πλούσια μουσικά δώρα στο κοινό.

Παράλληλα, στον ίδιο χώρο, πραγματοποιήθηκε έκθεση με σπάνιες κιθάρες, κάθε μια από τις οποίες κρύβει τη… δική της ιστορία τόσο σε κατασκευαστικό επίπεδο όσο και σε… εμφανίσεις της σε μεγάλες μουσικές σκηνές.

Η μόνη άτυχη στιγμή του πρώτου κιθαριστικού φεστιβάλ στην πόλη το γεγονός ότι δυστυχώς δεν κατέστη δυνατό να πραγματοποιηθεί η συναυλία του Rob Chapman και της μπάντα του Clockwork Wolf & Co στον Φάρο, λόγω της βροχής.

Δείτε φωτογραφίες από τα Masterclasses στη Μεγάλη Λέσχη

Δείτε βίντεο από masterclasses του Gus G. στη Μεγάλη Λέσχη