1ο Kavala Masterclass: Δύο διακεκριμένοι Καβαλιώτες μουσικοί προσκεκλημένοι του Δημοτικού Ωδείου

Δύο εξαιρετικά ρεσιτάλς στη Μεγάλη Λέσχη από τον Ιάσονα Κεραμίδη στο βιολί και τον Λάμπη Βασιλειάδη στο πιάνο

Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Παιδείας, Απόστολος Μουμτσάκης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, Παναγιώτης Παπαδόπουλος και ο διακεκριμένος μουσικός, Λάμπης Βασιλειάδης παρουσίασαν σε συνέντευξη τύπου η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022 από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Καβάλας το πρόγραμμα του 1ου Kavala Masterclass.

Ο Ιάσονας Κεραμίδης στο βιολί και ο Λάμπης Βασιλειάδης στο πιάνο θα διδάξουν στο 1ο Kavala Masterclass. Tο Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 στις 21:00 στη Μεγάλη Λέσχη θα δώσει ρεσιτάλ συνοδεία πιάνου o Iάσονας Κεραμίδης, ενώ την Κυριακή 17 Ιουλίου 2022 στις 21:00 θα πραγματοποιηθεί το ρεσιτάλ πιάνου του Λάμπη Βασιλειάδη.

Ο κ. Μουμτσάκης σημείωσε ότι ο Δήμος Καβάλας στηρίζει την προσπάθεια του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας, το οποίο συμβάλλει στην προσφορά υψηλής καλλιτεχνικής παιδείας μέσω της φιλοξενίας των δύο διακεκριμένων Καβαλιωτών μουσικών που διαπρέπουν σε εξωτερικό και εσωτερικό.

Ο Λάμπης Βασιλειάδης ευχαρίστησε το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Παναγιώτη Παπαδόπουλο για την πρόσκληση και σημείωσε ότι είναι ιδιαίτερα ευχάριστο που αυτή τη χρονική στιγμή πραγματοποιείται αυτή η διοργάνωση συνδέοντας τη μουσική παιδεία που παρέχεται στο Ωδείο με τις ανώτερες μουσικές σπουδές.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Ωδείου, Παναγιώτης Παπαδόπουλος έκανε εκτενή αναφορά στις καλλιτεχνικές και παιδαγωγικές δράσεις που θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο του 1ου Kavala Masterclass, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Μεγάλης Λέσχης από 13 έως 17 Ιουλίου.