Γεύσεις, εικόνες και μουσικές στο λιμάνι της Καβάλας

Μεγάλη επιτυχία στην πρεμιέρα του CosmopolisBLUE με πλήθος κόσμου να συμμετέχει στις πλούσιες δράσεις

Mε μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε την Παρασκευή 22 Ιουλίου το CosmopolisBLUE στο Λιμάνι της Καβάλας.

Ο σεφ Βασίλης Καλλίδης μάγεψε με τις υπέροχες θαλασσινές γεύσεις που ετοίμασε για το κοινό, η Στέλλα Ρόκου παρουσίασε τα πρώτα δείγματα από την δουλειά που πρόκειται να γίνει στα εργαστήρια κεραμικής τις επόμενες δέκα ημέρες στον Φάρο, ενώ πλήθος κόσμου απόλαυσε βόλτες με καΐκια συνοδεία μουσικής εν πλω.

Επίσης, με μεγάλη προσέλευση έγιναν τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας “Archipelagos” του Στράτου Καλαφάτη στο τελωνείο Καβάλας που θα παραμείνει ανοικτή για το κοινό μέχρι τις 31 Ιουλίου, ενώ οι περαστικοί στο λιμάνι της πόλης, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν τις επιδείξεις χορού από το «Kavalatino».

Το βράδυ στις 22:00 έκλεισε η πρώτη ημέρα το CosmopolisBLUE με τη φανταστική συναυλία των Social Waste στο θεατράκι του Μεχμέτ Αλή προσελκύοντας πλήθος νέου κόσμου.

Το Σάββατο 23 Ιουλίου στις 19.30, το σκηνικό με την μαγειρική και τις συναυλίες μεταφέρεται στο λιμανάκι στην Καλαμίτσα δίπλα στο Lucy, ενώ ταυτόχρονα ξεκινούν τα εργαστήρια κεραμικής στον Φάρο. Επίσης, θα πραγματοποιηθούν “Sleepover” και αφήγηση Παραμυθιών για παιδιά από την ομάδα των Παραμυθάδων στον χώρο του πρώην Όστρια στην Καλαμίτσα.

Μείνετε συντονισμένοι με το CosmopolisBlue και τις δράσεις του ακολουθώντας το παρακάτω link: https://www.cosmopolisfestival.gr/show-item/blue-cosmopolis/