Cosmopolis Festival 2022: Το «Μουσικό Κουτί» του Νίκου Πορτοκάλογλου άνοιξε και γέμισε με νότες την Καβάλα [βίντεο, φωτογραφίες]

Μια εξαιρετική συναυλία στο κατάμεστο Φρούριο από τον γνωστό τραγουδοποιό και την μπάντα του «Ευγενείς Αλήτες»-Επόμενο ραντεβού στο Φρούριο με τους Active Member

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ένας από τους κορυφαίους μουσικούς και τραγουδοποιούς της χώρας μας, φιλοξενήθηκε την Τρίτη 16 Αυγούστου 2022, στο Φρούριο Καβάλας στο πλαίσιο διοργάνωσης του Cosmopolis Festival 2022.

Η συναυλία με τίτλο «Ένα φως αναμμένο», μαζί με τη Βίκυ Καρατζόγλου, τον Βύρων Τσουράπη και τη δυναμική μπάντα του Νίκου Πορτοκάλογλου, «Ευγενείς Αλήτες», κατάφερε να ξεσηκώσει το κοινό της Καβάλας σε φεστιβαλικούς ρυθμούς.

Οι μουσικοί παρουσίασαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα, στηριγμένο στα πιο εμβληματικά κομμάτια του Νίκου Πορτοκάλογλου, αλλά και σε τολμηρούς συνδυασμούς ελληνικών και ξένων αγαπημένων τραγουδιών, όπως παρουσιάζονται με φοβερή επιτυχία στην εκπομπή «Μουσικό Κουτί» στην ΕΡΤ.

Επόμενο ραντεβού στο Φρούριο, την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022, παρέα με τους εκρηκτικούς Active Member. Online εισιτήρια εδώ και από το κατάστημα Circe Jewels and Spells (Γραβιάς 17, Παλιά Πόλη, Καβάλα).

Δείτε βίντεο από τη συναυλία