PUROS live στο Cosmopolis Festival 2022 κάτω από τις Καμάρες

Η Καβαλιώτικη μπάντα ετοιμάζεται να γεμίσει με rock διάθεση την πόλη σε ένα τετραήμερο γεμάτο μουσική-Την αυλαία σηκώνουν οι Πειρατής-Fonse και η Αμαλία Ποθητάκη

Από την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022 και για για 4 βραδιές, 18 με 21 Αυγούστου 2022, στήνεται μουσική σκηνή στις Καμάρες στην Καβάλα, στο πλαίσιο του Cosmopolis Festival 2022, η οποία θα φιλοξενήσει μοναδικούς καλλιτέχνες.

Την αυλαία σηκώνουν οι Πειρατής-Fonse και η Αμαλία Ποθητάκη. Οι τρείς καλλιτέχνες έρχονται στη σκηνή του Cosmopolis να ταρακουνήσουν τα τετριμμένα και να αποδείξουν πώς κάθε όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα. Η είσοδος στις συναυλίες είναι ελεύθερη.

Το Σάββατο 20 Αυγούστου 2022 στις 22:00 στη σκηνή ανεβαίνουν οι Καβαλιώτες PUROS, κατά κόσμον Νίκος Δημοσθενόπουλος στα τύμπανα, ο Πασχάλης Πομακάκης στη φωνή, ο Θοδωρής Φλωρέντζης στην ηλεκτρική κιθάρα και ο Δημήτρης Καρακούσης στο ηλεκτρικό μπάσο, οι οποίοι θα γεμίσουν με rock διάθεση την πόλη και με στίχους υπέρ της ελευθερίας, της έμπνευσης, της δημιουργικότητας, της αλληλεγγύης και κατά του φασισμού, παίζοντας γνωστά κομμάτια, αλλά και δικά τους ακυκλοφόρητα.