ΣΦΓΤ Καβάλας: Ξεφυλλίστε το 3ο τεύχος του «Νέου Υπόστεγου»

Διαβάστε με ένα απλό κλικ την ηλεκτρονική έκδοση του τελευταίου τεύχους του περιοδικού του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας

Η συντακτική ομάδα του «Νέου Υπόστεγου» παρουσιάζει με χαρά το 3ο τεύχος του περιοδικού του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας, με την ελπίδα πως θα ταξιδέψει τους αναγνώστες σε νέα μονοπάτια της σκέψης και θα δημιουργήσει αόρατα νήματα ακόμη και ανάμεσα σε ασύμβατες μεταξύ τους ιδέες.

«Ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα και στείλατε κείμενα, ποιήματα, δοκίμια, σκέψεις τέχνης και λόγου εντός ή εκτός των βασικών θεματικών. Ελπίζουμε ότι θα απολαύσετε την ανάγνωσή του και θα μείνετε συντονισμένοι για το επόμενο τεύχος», αναφέρει η συντακτική ομάδα στο μήνυμά της.

Τα «ευχαριστώ» του ΣΦΓΤ Καβάλας

Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνεργάστηκαν εθελοντικά και άοκνα για την έκδοση του 3ου τεύχους του περιοδικού «Νέο Υπόστεγο».

Συγκεκριμένα:

  • Τα μέλη της Συντακτικής επιτροπής που την αποτελούν οι: Ευαγγελία Ζάχου, Φωτεινή Καλλιανιώτη, Σταυρούλα Μαυρομματίδου, Θεοπούλα Τσαπάνη και Αναστασία Τσιρογιαννάκη
  • Την Ευαγγελία Ζάχου για τη φιλολογική επιμέλεια
  • Τον Κώστα Μπουφινά για την καλλιτεχνική επιμέλεια
  • Και την Θεοπούλα Τσαπάνη για την επιμέλεια έκδοσης

Επίσης θερμές ευχαριστίες σε όλους τους δημιουργούς που εμπιστεύθηκαν τα έργα τους στο περιοδικό του ΣΦΓΤ Καβάλας.

Ξεφυλλίστε [εδώ] το νέο τεύχος του Υπόστεγου