Φεστιβάλ Cosmopolis: «Άκυρο» και στη συναυλία του Μιχάλη Τζουγανάκη

Λόγω τεχνικού κωλύματος, όπως ανακοίνωσαν οι διοργανωτές, δε θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση στο Φρούριο της Καβάλας - Τι θα συμβεί με όσους προμηθεύτηκαν εισιτήρια

Aκόμα μια ακύρωση εκδήλωσης στο τέλος του Φεστιβάλ Cosmopolis, αυτή τη φορά όμως όχι λόγω καιρικών συνθηκών αλλά εξ αιτίας τεχνικού κωλύματος! Αυτή είναι η εξήγηση που δίνουν οι διοργανωτές της συναυλίας του Μιχάλη Τζουγανάκη, με την οποία θα έκλεινε το πρόγραμμα των συναυλιών στο Φρούριο της Καβάλας, το βράδυ της Τρίτης 30 Αυγούστου.

Στην ίδια ανακοίνωση τονίζεται ότι όσοι προμηθεύτηκαν εισιτήρια από τα ηλεκτρονικά «καταστήματα», τα χρήματα θα επιστραφούν στους λογαριασμούς τους, ενώ όσοι τα αγόρασαν από φυσικό σημείο προπώλησης θα πρέπει να απευθυνθούν εκεί.

Υπενθυμίζεται ότι αρχικά η συναυλία είχε οριστεί για τις 12 Ιουλίου, αλλά είχε αναβληθεί λόγω ύπαρξης κρούσματος conid-19.

Η ανακοίνωση του Cosmopolis Festival αναφέρει σχετικά:

«To Cosmopolis Festival ανακοινώνει ότι λόγω τεχνικού κωλύματος, η προγραμματισμένη συναυλία του Μιχάλη Τζουγανάκη για την Τρίτη 30 Αυγούστου ακυρώνεται.

Όσοι θεατές έχουν αγοράσει ηλεκτρονικά εισιτήρια από τις εταιρείες ticket services και viva services, τα χρήματα τους θα επιστραφούν στο λογαριασμό τους. Όσοι τα έχουν προμηθευτεί από το φυσικό σημείο προπώλησης, παρακαλούμε να απευθυνθείτε στο αντίστοιχο κατάστημα».