Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας: Σεμινάριο καλλιτεχνικής Φωτογραφίας για νέους φωτογράφους

Το σεμινάριο που καθιερώθηκε το 1986 είναι 8μηνης διάρκειας και ξεκινάει τον Οκτώβριο - Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη στο πρώην 1ο ΔΣ Καβάλας στην Παναγία

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας διοργανώνει και φέτος ένα  εισαγωγικό σεμινάριο καλλιτεχνικής Φωτογραφίας για νέους φωτογράφους.

Το σεμινάριο καθιερώθηκε το 1986, απευθύνεται σε άτομα που έχουν λίγη ή και καθόλου εμπειρία, είναι οκτάμηνης διάρκειας και υλοποιείται από τον Οκτώβριο ως το Μάιο κάθε έτους. Τη σχεδίαση και τη υλοποίηση αναλαμβάνουν εθελοντικά μέλη του Φωτογραφικού Ομίλου αλλά και καλεσμένοι φωτογράφοι. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη 19:00-21:00, στο πρώην 1ο Δημοτικό σχολείο Καβάλας στην χερσόνησο της Παναγίας. Κάθε 2η Κυριακή πραγματοποιούνται και εθελοντικές μικρές εξορμήσεις με στόχο την πρακτική εξάσκηση. Σε περίπτωση που οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη δια ζώσης επικοινωνία, τα μαθήματα γίνονται μέσω της πλατφόρμας Zoom.

Το πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από δύο ενότητες. Στην πρώτη από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο γίνεται εξοικείωση με τις τεχνικές και την τεχνολογία του μέσου, και στην δεύτερη από τον Φεβρουάριο έως τον Μάιο γίνεται γνωριμία με τις  αρχές της καλλιτεχνικής φωτογραφίας, μελέτη του έργου μεγάλων φωτογράφων  και ανάπτυξη της προσωπικής  δημιουργικής έκφρασης του κάθε συμμετέχοντα νέου φωτογράφου.

Ο κύκλος σπουδών καταλήγει σε ομαδική έκθεση που παρουσιάζει το αποτέλεσμα της ενασχόλησης των συμμετεχόντων και αντικατοπτρίζει την προσωπική προσέγγιση του κάθε δημιουργού.

Στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο των μαθημάτων, δίνεται στο τέλος βεβαίωση παρακολούθησης και έχουν το δικαίωμα να εγγραφούν στα τακτικά μέλη του Ομίλου.

Για να εγγραφείτε στο νέο σεμινάριο 8μηνης διάρκειας που ξεκινάει τον Οκτώβριο επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο: https://bit.ly/fok32 Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6977469909.