Κέντρο Καππαδοκικών Μελετών: Φωτογραφικό υλικό του αρχείου του στην έκθεση «Σήκω ψυχή μου…» της Βουλής των Ελλήνων

Η έκθεση που διοργανώνεται από το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Βουλής πραγματοποιείται με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων μνήμης και προσφυγιάς στο ισόγειο του κτιρίου του Υπουργείου Εξωτερικών

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων, επί τη ευκαιρία συμπλήρωσης 100 χρόνων μνήμης προσφυγιάς, οργάνωσε έκθεση στην Αθήνα με θέμα «Σήκω ψυχή μου…» στο ισόγειο του κτιρίου του Υπουργείου Εξωτερικών, απέναντι από τη Βουλή επί της Οδού Βασιλίσσης Σοφίας. Στην έκθεση αυτή το Κέντρο Καππαδοκικών Μελετών «Η Ναζιανζός» της Νέας Καρβάλης συνέδραμε με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το μοναδικό του Ιστορικό αρχείο.

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 7.30 το απόγευμα, στο χώρο εκδηλώσεων της Έκθεσης, το καταξιωμένο Μουσικοχορευτικό σχήμα του Κέντρου, θα παρουσιάσει πρόγραμμα Καππαδοκικών χορών και  τραγουδιών, τιμώντας με τον πιο επίσημο τρόπο τη μνήμη και την Ιστορία του λαού μας.

Το Κέντρο Καππαδοκικών Μελετών με ανακοίνωση του καλεί όλους όσους θα ευρίσκονται στην Αθήνα την ημέρα εκείνη ή να ειδοποιήσουν συγγενείς και φίλους στην Αθήνα, να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να το τιμήσουν με την παρουσία τους.