Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας θέλει να γνωρίσει τους επαγγελματίες καλλιτέχνες της πόλης

Ανοιχτό κάλεσμα πρώτης γνωριμίας σε ηθοποιούς, σκηνοθέτες, συγγραφείς, μουσικούς, σκηνογράφους, ενδυματολόγους, χορευτές, χορογράφους, performers κα – Διαβάστε που μπορείτε να στέλνετε αιτήσεις συμμετοχής

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας και η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια καλεί επαγγελματίες καλλιτέχνες της πόλης (ηθοποιούς, σκηνοθέτες, συγγραφείς, μουσικούς, σκηνογράφους, ενδυματολόγους, χορευτές, χορογράφους, performers κα) σε μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας.

Οι αιτήσεις συμμετοχής που θα περιλαμβάνουν ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, βιογραφικό σημείωμα και στοιχεία επικοινωνίας, μπορούν να σταλούν μόνο ηλεκτρονικά στo mail [email protected]  έως τις 8.12.2022. Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν την εβδομάδα 12-17.12.2022 ενώ θα υπάρξει και μια ημέρα διαδικτυακών συναντήσεων για αυτούς, που ενώ πληρούν τις προαναφερόμενες προδιαγραφές, δεν μπορούν να παρευρεθούν στην πόλη τις συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510. 220876 – 7 ώρες γραφείου.