Δήμος Καβάλας: Εγκαίνια στα «Μαθήματα ζωής» του Γιάννη Ζαχαρόπουλου

Η έκθεση ζωγραφικής του Καβαλιώτη καλλιτέχνη περιλαμβάνει έργα που απεικονίζουν το αστικό περιβάλλον, τους χώρους διασκέδασης, πορτραίτα σημερινών ανθρώπων, καθώς και πίνακες με μυθολογικό περιεχόμενο

Στα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής “Μαθήματα ζωής” του Γιάννη Ζαχαρόπουλου, παραβρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης 5 Ιανουαρίου 2023 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης.

Η έκθεση περιλαμβάνει έργα που απεικονίζουν το αστικό περιβάλλον, τους χώρους διασκέδασης, πορτραίτα σημερινών ανθρώπων, καθώς και πίνακες με μυθολογικό περιεχόμενο, ως δείγματα κλασικής ομορφιάς, με καθαρά και έντονα χρώματα.

Θόδωρος Μουριάδης: «Έργα με συναίσθημα, ρομαντισμό και διαχρονικό χαρακτήρα»

Στον χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης είπε «τα έργα του Γιάννη Ζαχαρόπουλου διαθέτουν συναίσθημα, ρομαντισμό και διαχρονικό χαρακτήρα. Ξυπνούν το παρελθόν, αλλά “φωτογραφίζουν” και το μέλλον. Σε όλους έχουν κάτι να πουν. Είναι σίγουρο ότι κάποιο από αυτά, θα προσπαθήσω να το αποκτήσω το επόμενο διάστημα».

Η έκθεση ζωγραφικής θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Ιανουαρίου 2023 και θα λειτουργεί καθημερινά από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 22:00.
– Email επικοινωνίας: [email protected],
– Τηλέφωνο: 6944878801.