«Χρυσές» μέρες για το Θέατρο στην Καβάλα: Δεν πέφτει… καρφίτσα στο Αντιγόνη Βαλάκου!

Ούτε με... βύσμα βρίσκεις εισιτήριο στις παραστάσεις του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας-Sold out και «Λευκές Νύχτες» του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι μια βδομάδα πριν τις παραστάσεις-Ουρά και για τα σεμινάρια

Είναι που το Θέατρο είχε μπει στον «πάγο» λόγω Covid-19; Είναι οι παραστάσεις που επιλέχτηκαν; Είναι το «άστρο» της νέας Καλλιτεχνικής Διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας; Είναι τίποτα από όλα αυτά και όλα αυτά μαζί; Πάντως το θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» ζει «χρυσές» μέρες, καθώς οι παραστάσεις είναι sold out μέρες πριν τη διεξαγωγή τους.

Η αρχή έγινε με τον «Συνεργό» του Γιώργου Χριστοδούλου [διαβάστε εδώ], ακολούθησαν «Οι Λουόμενες» της Κατερίνας Μαυρογεώργη όπου τις δυο μέρες όπου παρουσιάστηκε η παράσταση δεν έπεφτε καρφίτσα και ακολουθούν οι «Λευκές Νύχτες» του Φιόντορ Ντοστογιέφσκι (Δευτέρα 20-Τρίτη 21 Φεβρουαρίου στις 21:00), όπου 5 μέρες πριν από τις παραστάσεις δεν υπάρχει εισιτήριο ούτε για δείγμα. Προφανώς επαναλαμβανόμενες συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις…

Ακολουθεί το “Love, Love, Love” του Mike Barlett, σε σκηνοθεσία Λητούς Τριανταφυλλίδου και σε παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας. Οι παραστάσεις θα είναι αρκετές, αλλά κλείστε από τώρα θέση για να είστε σίγουροι και σίγουρες.

Και δεν είναι μόνον οι παραστάσεις sold out. Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας διοργανώνει κύκλο σεμιναρίων με ελεύθερη συμμετοχή και εισηγητές τους συντελεστές της κεντρικής παραγωγής του “Love Love Love”, από την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου έως και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 [διαβάστε εδώ] όπου και εκεί περιμένουν… ουρά οι ενδιαφερόμενοι, όπως και στα υπόλοιπα σεμινάρια που έχει προγραμματίσει το ΔΗΠΕΘΕ.

Είθε να συνεχιστεί αυτή η εικόνα και να επεκταθεί και στο Φεστιβάλ Φιλίππων, μαζί με την ελπίδα ότι το Θέατρο και η ψυχαγωγία που εκπροσωπεί θα βρίσκεται ψηλά στις προτιμήσεις του κόσμου.