Love Love Love: Δύο επιπλέον «συλλεκτικές» παραστάσεις για την παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Ιδού η τελευταία ευκαιρία για όσους θέλουν να παρακολουθήσουν το έργο του Mike Bartlett σε σκηνοθεσία Λητούς Τριανταφύλλου - «Δεν θα δοθεί άλλη παράταση»!

Ξεκίνησε στις 4 Μαρτίου και επρόκειτο να συνεχιστεί μέχρι και την Κυριακή 19 Μαρτίου 2023, ωστόσο η αυξημένη ζήτηση του κοινού και η «γεμάτη» πλατεία του θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου, φέρνει επιπλέον «προβολές»!

Ο λόγος για τη θεατρική παράσταση «Love Love Love»του Mike Bartlett, την παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας σε σκηνοθεσία Λητούς Τριανταφυλλίδου, η οποία θα παρουσιαστεί τόσο την Τετάρτη 15 όσο και την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023, στις 21:00, σε δύο «συλλεκτικές» παραστάσεις.

«Επειδή τα γεμάτα θέατρα είναι από τα μόνα ωραία πράγματα που βλέπουμε τελευταία κι επειδή φτάνουμε στο τέλος και θα είναι κρίμα να λέτε ότι δεν προλάβατε, θα δοθούν ΔΥΟ ΑΚΟΜΑ- συλλεκτικές- ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ “LOVE LOVE LOVE”», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, ενώ υπογραμμίζεται ότι «δεν θα δοθεί άλλη παράταση»!

Love Love Love

Ένα σύγχρονο έργο που ακολουθεί ένα ζευγάρι σε ένα ταξίδι 40 χρόνων, από τα ξένοιαστα και ιδεαλιστικά φοιτητικά τους χρόνια που ζούσαν με την πεποίθηση ότι ο κόσμος θα αλλάξει, μέχρι την τελικά μίζερη και συμβατική οικογενειακή ζωή τους. Και μέσα από αυτούς, βλέπουμε την ιστορία μιας κοινωνίας που αλλάζει. Η μήπως όχι;

Πόσο πολύ μοιάζουν στους γονείς τους; Και πόσο μοιάζουν τα παιδιά τους σε αυτούς όταν στο τέλος του έργου έρχονται να τους κατηγορήσουν για όλα αυτά που τα ίδια δεν μπόρεσαν να πετύχουν; Ποιος τελικά είναι ο υπεύθυνος για αυτήν τη χαμένη γενιά;

Το Love Love Love από τον βραβευμένο με βραβείο Laurence Olivier θεατρικό συγγραφέα, Mike Bartlett, ισορροπεί αριστοτεχνικά μεταξύ κωμωδίας και δράματος και ξεδιπλώνεται σα μια γνώριμη ιστορία σύγκρουσής δυο γενεών. Μέσα από θριάμβους και αποτυχίες, από υλικά αγαθά και χαμένα όνειρα, περιγράφεται η βαθιά σύγκρουση μεταξύ της «γενιάς του Πολυτεχνείου» και της «γενιάς της Κρίσης» για να καταλήξει τελικά σε αυτό που μένει αναλλοίωτο σε κάθε άνθρωπο, αποτελώντας τον πυρήνα και την κινητήρια δύναμή του.

Είναι Αγάπη αρκετή για να γεφυρώσει το ιδεολογικό χάσμα ανάμεσα τους; Ή λειτουργεί απλώς ως η καλύτερη δικαιολογία για να εκφράσουμε τον εγωισμό και τον ατομικισμό μας;

Info

Μετάφραση-Δραματουργική Επεξεργασία: Εύα Οικονόμου-Βαμβακά
Σκηνοθεσία: Λητώ Τριανταφυλλίδου
Σκηνογραφία: Δημήτρης Πολυχρονιάδης
Ενδυματολογία: Ματίνα Μέγκλα
Μουσική Σύνθεση και Επιμέλεια: Αλεξάνδρα Κατερινοπούλου
Επιμέλεια κίνησης: Φωτεινή Μελετιάδου
Σχεδιασμός Φωτισμών: Σεμίνα Παπαλεξανδροπούλου
Φωτογραφίες παράστασης: Ματθίλδη Τούμπουρου
Ηθοποιοί (με σειρά εμφάνισης): Τάσος Δημητρόπουλος, Γιάννης Σοφολόγης, Βένια Σταματιάδη, Θανάσης Κεφαλάς, Κωνσταντίνα Βέρρου
Στο video της παράστασης εμφανίζεται η Χριστίνα Εφραίμ
Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά
Παραγωγή: ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος 12 ευρώ, μειωμένο 8 ευρώ (φοιτητικό, κάρτα ανεργίας, ΑΜΕΑ)

Προπώληση εισιτηρίων καθημερινά: 11:00-14:00 και 18:00-20:00 στο Κέντρο πληροφόρησης επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) στην κεντρική πλατεία, τηλ: 2510-620566. Ηλεκτρονική προπώληση στο ticketservices.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510 220876-7 (10:00-14:00).

*Τις ημέρες/ώρες των παραστάσεων η προπώληση θα γίνεται μόνο στο ταμείο του θεάτρου.
**Οι κρατήσεις θέσεων ισχύουν έως 24 ώρες πριν την έναρξη της παράστασης.
***Οι παραστάσεις-εκδηλώσεις στο θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου θα πραγματοποιούνται ακολουθώντας τις ειδικές οδηγίες των υγειονομικών αρχών, με προτεραιότητα τη δημόσια υγεία και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο κοινό και τους καλλιτέχνες.