Μαθητές του 2ου Γενικού Λυκείου Καβάλας «πήγαν» θέατρο [φωτογραφίες]

Τα παιδιά βρέθηκαν στην «πλατεία» του θεάτρου Αντιγόνη Βαλάκου στο περιθώριο του «Love Love Love» και συνομίλησαν με την Καλλιτεχνική Διευθύντρια και τους ηθοποιούς της παράστασης

Σαράντα τέσσερις μαθητές και μαθήτριες της Β΄ Τάξης του 2ου Γενικού Λυκείου Καβάλας, συνοδεία των καθηγητών τους Βαρβάρα Βοζάνη, Μαρία Παπανικολάου και Δημήτρη Λυμπεράκη, επισκέφτηκαν την Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023 το θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου και «ήλθαν σε μια πρώτη επαφή με τον μαγικό κόσμο του θεάτρου».

Συγκεκριμένα, συνομίλησαν με την Καλλιτεχνική Διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Εύα Οικονόμου-Βαμβακά και τους ηθοποιούς Βένια Σταματιάδη, Κωνσταντίνα Βέρρου και Θανάση Κεφαλά σχετικά με την παράσταση Love Love Love, το έργο των ηθοποιών, τις δυσκολίες του, την απόλαυση της δημιουργίας, την υποβάθμιση των σπουδών τους, τις τεχνικές που εφαρμόζουν πριν και κατά τη διάρκεια της παράστασης.

«Ήταν μία κουβέντα νέων ανθρώπων προς παιδιά που μόλις ξεκινούν τη ζωή τους, η οποία ήταν άμεση, ειλικρινής και προ πάντων παραγωγική. Ευχαριστούμε πολύ, παιδιά! Απολαύσαμε τον διάλογο, την αμεσότητά σας προς τους μαθητές μας και την αγάπη σας για την Τέχνη!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του σχολείου.