Ο Στέλιος Σαλβαδόρ βάζει «φωτιά» στην Καβάλα! Ένας θρύλος του ελληνικού ροκ στην πόλη μας [βίντεο-φωτογραφίες]

Τα «Μωρά στη Φωτιά» για μία και μοναδική εμφάνιση στην «Κατινάρα»

Ημουσική τους θυμίζει ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ, αλλά συχνά γίνεται ΠΑΥΣΙΠΟΝΟ. Μαζί τους νιώθουμε πάντα ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ και αναζητούμε την ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ σε κάθε τους live. ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ… έχουν στήσει το δικό τους ΠΑΙΧΝΙΔΙ και μας καλούν σε μια ΣΚΥΛΙΣΙΑ ΜΕΡΑ από εκείνες που θα μας μείνουν αξέχαστες. Σαν καλοί ΘΕΑΤΡΙΝΟΙ και ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ θα μας βάλουν στο δικό τους ΜΟΙΡΑΙΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ για ένα ακόμη μουσικό ταξίδι.

Την Παρασκευή 24 Μαρτίου 2023 ο Στέλιος Σαλβαδόρ και τα «Μωρά στη Φωτιά» έρχονται στην σκηνή της «Κατινάρας» στην Καβάλα και μας υπόσχονται μια rock βραδιά γεμάτη ρυθμό και μελωδίες, παλιά και καινούργια τραγούδια, ένταση και πάθος.

Μετά από σχεδόν δύο χρόνια απουσίας λόγω της πανδημίας… ένα ηλεκτρικό live θα μας γυρίσει πίσω στον χρόνο, κάπου στο 1987 όταν κυκλοφόρησε ο πρώτος τους ομώνυμος δίσκος αφήνοντας έντονο το σημάδι του στην ελληνική rock σκηνή των ‘90s. Ένα best of με τίτλο «Κάτω στη Πόλη», με ηχογραφήσεις στο Λονδίνο, έσκασε μύτη πριν τον Covid-19 και τώρα είναι η στιγμή για να το μοιραστούν μαζί μας.

Πάνε χρόνια από τότε που ο Στέλιος Σαλβαδόρ και η μουσική του παρέα επισκέφτηκαν τελευταία φορά την πόλη μας και σίγουρα, η επερχόμενη εμφάνισή τους στην «Κατινάρα» ήδη αποτελεί γεγονός για τους λάτρεις του είδους. Σπεύσατε!