«Ταξίδι» στη Νότια Ιταλία για τον ΣΦΓΤ και το περιοδικό «νέο Υπόστεγο»

Η φιλελληνική οργάνωση του Τάραντα «Dopolavoro Filellenico» θα φιλοξενήσει ένα διαδικτυακό colloquium όπου θα παρουσιαστεί η ιστορία και οι δράσεις του Συνδέσμου σε συνδυασμό με τα τελευταία τεύχη του περιοδικού

Ο Σύνδεσμος Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών Καβάλας σε τοπικό επίπεδο είναι ευρέως γνωστός για τις θεατρικές, μουσικές, λογοτεχνικές και καλλιτεχνικές του δράσεις. Μεταξύ αυτών, τα νέα τεύχη του περιοδικού “νέο Υπόστεγο” πέραν της απήχησής τους στο ελληνικό αναγνωστικό κοινό, κίνησαν το ενδιαφέρον και του διεθνούς.

Η φιλελληνική οργάνωση του Τάραντα “Dopolavoro Filellenico” αναγνωρισμένη από το Consolato Onorario di Grecia a Brindisi θα φιλοξενήσει την ερχόμενη Παρασκευή 31 Μαρτίου ένα διαδικτυακό colloquium στο οποίο θα παρουσιαστεί η ιστορία και οι δράσεις του Συνδέσμου σε συνδυασμό με τα τελευταία τεύχη του περιοδικού “νέο Υπόστεγο”.

Την παρουσίαση θα επιμεληθεί η Ευαγγελία Ζάχου, μεταπτυχιακή φοιτήτρια του τμήματος Αρχαιολογίας του πανεπιστημίου της Basilicata (Ιταλία), μέλος του Συνδέσμου και της συντακτικής ομάδας του περιοδικού.

Η παρουσίαση θα γίνει στην ιταλική γλώσσα. Παρατίθεται το λινκ για όσους επιθυμούν να την παρακολουθήσουν.

https://meet.jit.si/Evanghelia-Zachou