Το Cosmopolis 2023 μάς προτρέπει: «Αν δεν μπορείς να σταματήσεις το κύμα, γίνε το κύμα»!

«Αποκαλυπτήρια» για τη φετινή ταυτότητα της διοργάνωσης

Από τις 25 Ιουλίου έως και τις 30 Αυγούστου 2023 πρόκειται να διεξαχθεί το φετινό Cosmopolis, με κάποιες από τις προγραμματισμένες συναυλίες και εκδηλώσεις του να έχουν ήδη ανακοινωθεί μέσα από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης του φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα, έχουν γίνει γνωστές τρεις συναυλίες που θα πραγματοποιηθούν στην πλατεία Μεχμέτ Αλή στη χερσόνησο της Παναγίας: Άλκηστις Πρωτοψάλτη [25 Ιουλίου], Σοφία Νεοχωρίτου & Istanbul Ensemble [27 Ιουλίου] και Tabanka [29 Ιουλίου].

Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση του Cosmopolis 2023 αφορά στη φετινή ταυτότητα του φεστιβάλ που φέρει τον τίτλο «Γίνε το ΚΥΜΑ» και ήδη τα πρώτα δείγματα της γραφιστικής κατεύθυνσης της διοργάνωσης έχουν δημοσιευτεί:

«Τα ορμητικά κύματα της θάλασσας θυμίζουν τις αναπάντεχες και έντονες στιγμές της ζωής μας.
Όπως η θάλασσα με την παλώμενη ανάσα των κυμάτων της μας παρασύρει σε μια όμορφη περιπέτεια, έτσι και η ζωή γεμάτη από απλές ή έντονες στιγμές και μαγικά γεγονότα μας πλημμυρίζει εμπειρίες και συναισθήματα.
Το μουσικό φεστιβάλ Cosmopolis είναι πολλές τέτοιες όμορφες στιγμές, πολλά μουσικά και καλλιτεχνικά γεγονότα, πολλά “κύματα” μαζί που συναντώνται στην χερσόνησο της Καβάλας και γίνονται ένα για να “ταράξουν” όλη την πόλη!
Μαζί, θα ενωθούμε με ήχους, σε χορούς και συναντήσεις και θα γίνουμε το πολιτιστικό κύμα της πόλης μας.
Αν δεν μπορείς να σταματήσεις το κύμα, γίνε το κύμα»!