Μια… οδός γεμάτη καλλιτεχνικό φως και φωτογραφικές εμπνεύσεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας [φωτογραφίες]

Εγκαινιάστηκε η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Φωτοδός Λευκωσία-Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας» με τη συμμετοχή μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας και της ομάδας «Φωτοδός» της Κύπρου

Εγκαινιάστηκε Σάββατο 29 Απριλίου 2023 στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Καβάλας η έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Φωτοδός Λευκωσία-Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας», ενώ παρουσιάστηκε και ένα φωτογραφικό λεύκωμα με τη συμμετοχή μελών του Φωτογραφικού Ομίλου Καβάλας και της ομάδας «Φωτοδός» της Κύπρου.

«Σας ευχαριστούμε πολύ που μας τιμήσατε με την παρουσία σας στα εγκαίνια της έκθεσής μας! Ήταν μια καταπληκτική βραδιά γεμάτη θετική ενέργεια!
Ευχαριστούμε το πολιτιστικό σωματείο της “Φωτοδού” Λευκωσίας για την πρόσκληση και την εξαιρετική συνεργασία, καθώς και το Αρχαιολογικό Μουσείο Καβάλας και το προσωπικό που μας βοήθησε στην προετοιμασία του χώρου και την πολύ θετική του ανταπόκριση», αναφέρουν οι διοργανωτές με ανακοίνωσή τους.

Χορηγός της έκθεσης και του λευκώματος που τη συνοδεύει είναι οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υφυπουργείου Πολιτισμού Κύπρου.

Συνδιοργάνωση: Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας και Εφορεία Αρχαιοτήτων Καβάλας.

Από τον Φωτογραφικό Όμιλο Καβάλας στην έκθεση συμμετέχουν οι: Δημήτρης Κισσουδάκης, Κωνσταντίνα Τσιρογιάννη, Λιουντμίλα Σαϊτανίδη, Μυρτώ Κωνσταντινίδου, Ηλίας Κουμουλίδης, Αναστάσιος Μαρκουλίδης, Παντελής Ευθυμιάδης, Θάνος Τσουκαλάς, Σώτη Τυρολόγου, Λία Τσορλίνη, Μαρία Παλαβούροβα, Χρήστος Ζαπώνης, Μαρία Καροφυλλίδου, Μαρία Ψωμαδάκη, Δώρα Γεωργακούδη, Χριστίνα Μπέζα, Δημοσθένης Βαρδαβούλιας, Δημήτριος Αθανασιάδης, Δημήτρης Ντήμος, Nikolia Schickl και από την ομάδα της  Φωτοδού οι: Γιαννάκης Βάκης, Βαρνάβας Βαρνάβα, Ιωάννης Γέρου, Μιχάλης Γεωργιάδης, Δώρος Δημητρίου, Μιχάλης Θεοχαρίδης, Αλέξανδρος Κόρμπιτζ, Μάριος Νικολάου, Anastasia Potekhina, Βασίλης Χρυσάνθου.

Η έκθεση παρουσιάστηκε στην Κύπρο το διάστημα 24-31 Μαρτίου 2023. Η έκθεση θα διαρκέσει ως και την Κυριακή 14 Μαΐου 2023 και θα είναι ανοιχτή καθημερινά 08:30-15:30 και τις Τετάρτες 08:30-20:00, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.