Η Καβάλα Μπροστά: Καλλιτεχνικό κάλεσμα του Γιάννη Εριφυλλίδη

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας καλεί όποιον καλλιτέχνη επιθυμεί να εκθέσει τα έργα του στα γραφεία του συνδυασμού στην οδό Ομονοίας – Η αρχή θα γίνει με τον εικαστικό Διαμαντή Σταγγίδη που θα εκθέσει 11 πίνακες του

Ποια η σχέση τέχνης και πολιτικής; Η απάντηση στο «προαιώνιο» αυτό ερώτημα φυσικά δεν είναι καθόλου εύκολη. Ωστόσο, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης και ο συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» φιλοδοξούν τα γραφεία του συνδυασμού στην οδό Ομονοίας 79 (απέναντι από την Τράπεζα Πειραιώς) να αποτελέσουν χώρο, όχι μόνο πολιτικών, αλλά και καλλιτεχνικών ζυμώσεων.

Στην ανακοίνωση του συνδυασμού απευθύνεται ανοιχτό κάλεσμα σε όποιον καλλιτέχνη επιθυμεί να εκθέσει τα έργα του σε έναν όμορφο, καλαίσθητο χώρο στο κέντρο της Καβάλας.

Την αρχή κάνει ο εικαστικός Διαμαντής Σταγγίδης, έργα του οποίου εκτίθενται από την Πέμπτη 1/6 στα γραφεία του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η Καβάλα Μπροστά».

«Σας περιμένουμε αύριο, Παρασκευή 2 Ιουνίου, από τις 8 το βράδυ, για ένα κρασί και χαλαρή «πολιτικο-καλλιτεχνική» ή «καλλιτεχνικο-πολιτική» συζήτηση, παρέα με 11 υπέροχους πίνακες του Διαμαντή Σταγγίδη» καταλήγει η ανακοίνωση.