Φοίβος Δεληβοριάς: Αγάπησα την Καβάλα μέσα από τα τραγούδια του Αργύρη Μπακιρτζή [φωτογραφία]

Λίγες ώρες πριν τη συναυλία του στο Akontisma της Νέας Καρβάλης, ο τραγουδοποιός μνημονεύει το... “numen” της Γαλάζιας Πολιτείας και μια Καθαρή Δευτέρα στη Θάσο...

Το βράδυ της Κυριακής 6 Αυγούστου 2023 ο Φοίβος Δεληβοριάς θα παίξει με τους μουσικούς του στο Akontisma της Νέας Καρβάλης, σε μια συναυλία στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του συναυλίας.

Λίγες ώρες πριν την εμφάνισή του στη σκηνή του θεάτρου του «Ακοντίσματος», ο αγαπημένος τραγουδοποιός ανέβασε μία φωτογραφία του με τον Αργύρη Μπακιρτζή, τραβηγμένη στη Θάσο σχεδόν… είκοσι χρόνια πριν!

«Είσαι και θα είσαι για πάντα το numen της Γαλάζιας Πολιτείας», λέει προς τον φίλο του «Αργύρη», μνημονεύοντας μια Καθαρή Δευτέρα στο νησί το 2006…

Διαβάστε την ανάρτηση του Φοίβου Δεληβοριά:

«Απόψε που παίζω στην Καβάλα, στο «Ακόντισμα», μπήκα ξανά στην πόλη με τον Αργύρη στο μυαλό. Την αγαπούσα -όπως τόσοι- απ’ τα τραγούδια του, την αγάπησα ακόμα πιο πολύ όταν με φιλοξένησαν με τη Γεωργία το 2006, το τριήμερο της Αποκριάς.

Καθαρή Δεύτερα πήγαμε στη Θάσο και πετάξαμε αετό με τα παιδιά τους -φίλοι μου τώρα κι αυτοί. Από κει και η φωτογραφία. Και να μην το ξέρατε, φαίνεται πεντακάθαρα ποιος δεν είναι χειμερινός κολυμβητής.

“Γεια σου Αργύρη μου”, που λέει κι ο μαρμπα-Σταύρος. Είσαι και θα είσαι για πάντα το numen της Γαλάζιας Πολιτείας»!