Γιάννης Κότσιρας στο Ακόντισμα: Αγαπημένα τραγούδια και ταξιδιάρικες ερμηνείες σε ένα κατάμεστο θέατρο [φωτογραφίες]

Εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και διαχρονικά λαϊκά τραγούδια γέμισαν τις καρδιές και τις ψυχές όσων βρέθηκαν στη συναυλία

Ένα εξαιρετικό μουσικό ταξίδι είχαν την ευκαιρία να κάνουν όσοι γέμισαν το θέατρο του Ακοντίσματος για τη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα, ο οποίος βρέθηκε στη Νέα Καρβάλη στο πλαίσιο της καλοκαιρινής του περιοδείας.

Έχοντας στο πλευρό του τη Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο Γιάννης Κότσιρας παρουσίασε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν τον δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές του συναυλίες.

Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς Μυρτώ Βασιλείου, που έχει στις αποσκευές της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες, όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνωας Μάτσας και τη Λίνα Νικολακοπούλου, αλλά και με τη μοναδική της ερμηνεία στη «Φυλακή της Αντιγόνης» σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου, έφερε τη δική της χροιά στη συναυλία.

Η Δήμητρα Μπουλούζου, μία από τις πιο χαρισματικές ερμηνεύτριες και μουσικούς, έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες και είναι σταθερή συνεργάτιδα του Γιάννη Κότσιρα τα τελευταία πέντε χρόνια. Ξεχωρίζει η συνεργασία στο τραγούδι «Πέτρινη Καρδιά», που ακούγεται στην τηλεοπτική σειρά «Σασμός», αλλά και αυτή με τον Βαγγέλη Μαχαίρα στο τραγούδι «Τα ανάποδα».

Τον Γιάννη, τη Μυρτώ και τη Δήμητρα συνόδευε μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών:

  • Πλήκτρα-Ενορχηστρώσεις: Αλέξανδρος Λιβιτσάνος
  • Μπουζούκι: Βαγγέλης Μαχαίρας
  • Κιθάρες: Κώστας Μιχαλός
  • Τύμπανα: Hρακλής Παχίδης
  • Μπάσο: Γιάννης Πλαγιανάκος
  • Επιμέλεια ήχου: Λάμπρος Μπούνας και Στρατής Καραδημητράκης
  • Φωτισμοί: Μανώλης Μπράτσης

*Φωτογραφίες: Alex Cokka