ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας: Η βροχή διέκοψε το θεατρικό «καλοκαίρι». Αναβολή της μιας παράστασης και «μετακόμιση» στο «Αντιγόνη Βαλάκου»

Σε κλειστό χώρο το «Μέχρι το καλοκαίρι» και για μία μέρα-Τι θα γίνει με όσους θεατές έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023

Tο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας ενημερώνει το θεατρόφιλο κοινό, ότι λόγο των δεδομένων καιρικών συνθηκών είναι αδύνατη η διεξαγωγή της παράστασης «Μέχρι το καλοκαίρι» των Χριστίνα Κυπραίου και Μιχάλη Πητίδη [διαβάστε εδώ για την παράσταση] το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου 2023 στον χώρο του ανοιχτού κολυμβητηρίου.

Το προσωπικό του θέατρου και οι συντελεστές της παράστασης, η οποία εντάσσεται στο πλαίσιο του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων, κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές, ώστε η παράσταση να φιλοξενηθεί στον κλειστό χώρο του θεάτρου «Αντιγόνη Βαλάκου», για αυτό και θα δοθεί τελικά μια παράσταση την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου 2023 στις 21:00.

Όσοι θεατές έχουν προμηθευτεί εισιτήρια για τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023 μπορούν είτε να τα εξαργυρώσουν στα ταμεία του Φεστιβάλ Φιλίππων είτε να παρακολουθήσουν την αυριανή παράσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510 220876-7 (10:00-14:00).