ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας: Ένα λεωφορείο γεμάτο… Φεστιβάλ Φιλίππων

«Διαδρομή 404»: Μια ξεχωριστή performance/εμπειρία που συνδέει τα κτίρια της πόλης με συναισθήματα, συνθέτοντας έναν εντελώς προσωπικό χάρτη

Το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, στο πλαίσιο του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων, παρουσιάζει την Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου (ώρες παράστασης: 20:30 και 22:00) την performance «Διαδρομή 404» (Αφετηρία από τον Δημοτικό Κήπο Ηρώων της Καβάλας) των Εύα Οικονόμου Βαμβακά και Μιχαήλα Πλιαπλιά.

Μια διαφορετική γραμμή λεωφορείου περνά από μπροστά σου και σε καλεί σε ένα αλλόκοτο ταξίδι με συνεπιβάτες ανθρώπους της διπλανής πόρτας που έχουν μια ξεχωριστή ιστορία να σου διηγηθούν.

Μια ιστορία που ποτέ δεν είχες φανταστεί ότι κουβαλάνε. Και που σε κάνει να αναρωτηθείς πόσα ακόμα πράγματα περνάνε από δίπλα σου αόρατα, χωρίς καν να τα υποπτευθείς. Μια λάθος διαδρομή που περνάει από επτά τοπόσημα της πόλης μας που κρύβουν τις δικές τους μνήμες. Και άθελά της μπορεί να σε οδηγήσει στο σωστό μέρος.

Μια ξεχωριστή performance/εμπειρία που συνδέει τα κτήρια της πόλης με συναισθήματα συνθέτοντας έναν εντελώς προσωπικό χάρτη.

Συντελεστές

  • Σύλληψη-Δραματουργία-Σκηνοθεσία: Εύα Οικονόμου Βαμβακά, Μιχαήλα Πλιαπλιά
  • Φωτισμοί: Βασίλης Αποστολάτος
  • Ηχητικός Σχεδιασμός: Νίκος Σωτηρέλης
  • Performers: Δημήτρης Γαλανάκης, Φωτεινή Μελετιάδου και οι μικροί Ιωάννης Κοτσιρέας και Ορφέας Σωτηρέλης
  • Φωτογραφίες: Αλέξανδρος Κόκκας
  • Συμμετέχουν: Η φιλαρμονική ορχήστρα Δήμου Καβάλας και οι εθελοντές του 66ου Φεστιβάλ Φιλίππων

Οι διοργανωτές ευχαριστούν από καρδιάς τον Στράτο Στρουμπούλη και το Αστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για την πολύτιμη αρωγή τους.

Τιμές Εισιτηρίων: Κανονικό 10 ευρώ, μειωμένο 8 ευρώ

Προπώληση στο Κέντρο Πληροφόρησης Επισκεπτών Δήμου Καβάλας (πρώην ΕΟΤ) Κεντρική Πλατεία, τηλ: 2510-620566, καθημερινά 10:00-14:00 και 18:00-21:00.

*Λόγω πολύ περιορισμένου αριθμού θέσεων δε θα γίνει ηλεκτρονική προπώληση, ενώ παρακαλούνται και οι δικαιούχοι προσκλήσεων που θέλουν να παρακολουθήσουν την παράσταση να επικοινωνήσουν με το ταμείο του Φεστιβάλ Φιλίππων για κράτηση θέσης. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510 220876-7 (10:00-14:00)