What If?? Vol. 2 στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται θεατρικό εργαστήριο για εφήβους κάθε Σάββατο από τον Νοέμβριο του 2023 έως και τον Μάιο του 2024 - Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας - Κόστος συμμετοχής 20 ευρώ τον μήνα

Μετά από την πρώτη πετυχημένη απόπειρα το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας διοργανώνει και φέτος, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το βιωματικό εργαστήριο εφήβων What if??

Μέσα από πρακτικές ασκήσεις που προέρχονται από τη φιλοσοφία του σωματικού θέατρου, με τεχνικές του devised theater και οδηγό τις αρχές του θέατρο documento και κυρίως με πρώτη ύλη τις ιστορίες και τα όνειρα των ίδιων των εφήβων που θα συμμετάσχουν στο εργαστήριο, θα χαράξουμε και φέτος ένα διαφορετικό ταξίδι ανακαλύπτοντας τη θεραπευτική επίδραση που μπορεί να έχει το θέατρο στη ζωή μας.

Διδάσκει η Μαρίνα Τσελεπή
Σε ποιους απευθύνεται: Σε εφήβους 13-18 χρονών που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό και να γίνουν μέλη μιας δυναμικής ομάδας δημιουργίας. Κι επειδή οι ομάδες είναι κάτι μαγικό αλλά για να πετύχουν χρειάζονται συνέπεια και φροντίδα, συνιστάται στους εφήβους που θα αποφασίσουν να συμμετάσχουν να το σκεφτούν αρκετά.

Πότε: Κάθε Σάββατο από το Νοέμβριο του 2023 έως και τον Μάιο του 2024.*
Κόστος συμμετοχής: 20 ευρώ/μήνα.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

*Η ακριβής μέρα και ώρα θα αποφασιστεί σε συνεννόηση με την εφηβική ομάδα που θα προκύψει στην πρώτη ανοιχτή συνάντηση γνωριμίας που θα λάβει χώρα το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στις 12:00 στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.
Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας 2510. 220876  (10.00 – 14.00) ή να στείλετε mail στο [email protected], έως και την Κυριακή 29 Οκωβρίου 2023.