Ιουλία Καραπατάκη: Μια ρεμπέτικη βραδιά βγαλμένη από μια… άλλη Καβάλα όπου τα βράδια ήταν γεμάτα ζωή [φωτογραφίες]

Το αδιαχώρητο στη συναυλία της 37χρονης ρεμπέτισσας στο υπόγειο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας-Έκλεισε η οδός Αμύντα από τον κόσμο, ενώ τοποθετήθηκε γιγαντοοθόνη για όσους δεν κατάφεραν να μπουν

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εμφάνιση της Ιουλίας Καραπατάκη το βράδυ της Τετάρτης 27 Δεκεμβρίου 2023 στο νέο ανανεωμένο υπόγειο της Δημοτικής Αγοράς Καβάλας.

Ο χώρος -που ακόμη δεν… πιστεύεις ότι βρίσκεται στην Καβάλα- γέμισε από νωρίς ασφυκτικά, ενώ έκλεισε η οδός Αμύντα από τον κόσμο που δεν κατάφερε να μπει και παρακολούθησε τη συναυλία από μια γιγαντοοθόνη η οποία είχε τοποθετηθεί στο κτίριο της Καπναποθήκης.

Η φωνή της 37χρονης ρεμπέτισσας αδιαπραγμάτευτα… εξαιρετική, με τον κόσμο να παρασύρεται από παλιά και νέα ρεμπέτικα τραγούδια σε ένα… industrial περιβάλλον, ενώ δεν έλειψε και η μνεία στον Βασίλη Καρρά, ερμηνεύοντας το «Δηλητήριο».

Το δια ταύτα της βραδιάς ήταν ότι το κέντρο της πόλης γέμισε από ζωή, θυμίζοντας μια Καβάλα άλλης εποχής, ενώ ο υπόγειος χώρος της Δημοτικής Αγοράς -αν και μικρός για τέτοιου μεγέθους ονόματα- φαίνεται ότι ήρθε για να… μείνει και να δώσει μια πνοή ζωντάνιας στην καρδιά της πόλης που τόσο την έχει ανάγκη.

*Φωτογραφίες: Θανάσης Σοφιανός-KAVALAPOST