Η Sadahzinia στην Καβάλα για ένα μουσικό αφιέρωμα στις γυναίκες της παγκόσμιας rap σκηνής

Γυναίκες που άφησαν το στίγμα τους στην παγκόσμια hip hop σκηνή θα «παρελάσουν» στο Nekubi Art Space από τα χέρια της πρώτης γυναίκας με rap δισκογραφία στην Ελλάδα

Η Sadahzinia θα πατήσει πρώτη το νέο έτος τη σκηνή του Nekubi Art Space στην Καβάλα την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024 στις 20:00, φέρνοντας μαζί της ήχους, εμπειρίες, γνώσεις και διάθεση για ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα στις γυναίκες της παγκόσμιας rap σκηνής με live performance με αφορμή τη συμπλήρωση 50 χρόνων της hip hop.

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο και συναρπαστικό DJ Set το οποίο θα αφορά στο γυναικείο στίγμα στην παγκόσμια hip hop σκηνή από την ακουστική ματιά της πρώτης γυναίκας με rap δισκογραφία στην Ελλάδα.

Τα σπουδαιότερα ονόματα της Νέας Υόρκης, της δυτικής όχθης και του νότου, καθώς και της γαλλικής, αλλά και ελληνικής σκηνής, διαλεγμένα και μιξαρισμένα εντελώς ακομπλεξάριστα και αντισεξιστικά, τιμώντας όπως πρέπει τη συνεισφορά του γυναικείου φύλου στο hip hop κίνημα και στη rap προσοδία.

Γυναίκες που διαμόρφωσαν και διαμορφώθηκαν από την κουλτούρα, γυναίκες που αναπνέουν γι’ αυτήν…

Η Sadahzinia είναι πρώην μέλος του hip hop/low bap συγκροτήματος Active Member. Θεωρείται η πρώτη γυναίκα που εισήλθε στην ελληνική hip hop σκηνή, ενώ εκτός από τη μουσική ασχολείται και με τη συγγραφή παιδικών παραμυθιών.

*Φωτογραφία: NDP Photos