Μια συναυλία που φτιάχνεται και ενορχηστρώνεται τη στιγμή της δημιουργίας της στο Kouinta Pocket Theatre

Ο Θάνος Καζαντζής έρχεται στην Καβάλα για να μας παρουσιάσει ένα solo set ελεύθερου αυτοσχεδιασμού με τύμπανα, κρουστά και διάφορα αντικείμενα

Ο Θάνος Καζαντζής έρχεται στην Καβάλα για μια μοναδική συναυλία πειραματικής μουσικής την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου 2024 στο Kouinta Pocket Theatre (Εθνάρχου Μακαρίου 19) στις 21:30.

Πρόκειται για ένα solo set ελεύθερου αυτοσχεδιασμού με τίτλο “After the drop lands”, ένας συνδυασμός ήχων από τύμπανα, κρουστά και διάφορα αντικείμενα συντελλούν στη δημιουργία ενός ηχητικού τοπίου που φτιάχνεται και ενορχηστρώνεται τη στιγμή της δημιουργίας του.

Τηλεφωνικές κρατήσεις: 6946 957037

Λίγα λόγια για τον Θάνο Καζαντζή

Γεννήθηκε το 1983 στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης. Έχει σπουδάσει Κρουστά με τον Τάκη Μπάρμπα σε παράρτημα της Γαλλικής École de Batterie Dante Agostini στη Θεσσαλονίκη και Μουσική Τεχνολογία και Ακουστική στο ΙΕΚ Πυθαγόρας.

Έχει γράψει πρωτότυπη μουσική για παραστάσεις του Θεάτρου Τέχνης. Είναι διακεκριμένος μουσικός στον χώρο της rock, του έντεχνου τραγουδιού και της πειραματικής μουσικής, ενώ διατηρεί το studio επεξεργασίας ήχου και εικόνας και τη δισκογραφική εταιρεία “Polytropon“.

Είναι ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος “Mary’s Flower Superhead” και του δισκογραφικού label “defkaz productions“. Έχει στο ενεργητικό του συνεργασίες με τους Παύλο Παυλίδη (Ξύλινα Σπαθιά), Θεοδοσία Τσάτσου, Μελίνα Κανά, Θοδωρή Μοιρισκλάβο, Λόλα Τότσιου, Γιάννη Χαρούλη, Λιζέτα Καλημέρη, Γιώργο Καζαντζή, Δημήτρη Μπασλάμ, Μιχάλη Χανιώτη, Ελένη Τσαλιγοπούλου, Ματούλα Ζαμάνη κ.α.