Καβάλα: Ανοιξιάτικα μπλουζ στον Τσαλαπετεινό από τέσσερις «βετεράνους» του είδους [βίντεο-φωτογραφίες]

Στην εαρινή ισημερία οι BLUES 335 «επιστρέφουν» στην Αστική Φάρμα της πλατείας Καραολή για μια βραδιά 100% ηλεκτρικού μπλουζ

Θεσμός είναι τα τελευταία χρόνια οι εμφανίσεις των Blues_335 [μπλουζ_τρία-τριάντα-πέντε] στον Τσαλαπετεινό. Το κουαρτέτο εμφανίζεται «σταθερά» δύο φορές τον χρόνο στην Αστική Φάρμα της πλατείας Καραολή, με τους πολυάριθμους φίλους τους από την Καβάλα και τη γύρω περιοχή να σπεύδουν να απολαύσουν βραδιές ανόθευτου, 100% ηλεκτρικού μπλουζ.

Στην εαρινή ισημερία, την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2023, στις 21:00, οι Blues_335 θα παίξουν ζωντανά στον Τσαλαπετεινό ένα ρεπερτόριο «κλασικών» βρετανικών και αμερικανικών μπλουζ τραγουδιών, από τον Robert Johnson και τον BB King μέχρι τον Eric Clapton και τους «σημερινούς» The Black Keys, πάντα με τον δικό τους μοναδικό τρόπο.

 

Ο Κώστας Μαδεμλής, ο Λάζαρος Σιμιτσής και ο Ιωάννης Τσίγκας ξεκίνησαν να παίζουν μαζί το 1993, δημιουργώντας την πρώτη «καθαρόαιμη» μπλουζ μπάντα στην πόλη της Καβάλας! Για δύο περίπου χρόνια πραγματοποίησαν πολλές εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και φεστιβάλ της περιοχής, μέχρι που οι «δρόμοι της ζωής» τους χώρισαν για να «συναντηθούν» ξανά 24 χρόνια μετά, με στόχο να «κοινωνήσουν» τα μπλουζ που τόσο αγαπούν.

Από το 2023, στο ηλεκτρικό μπάσο είναι μαζί τους ο πολύπειρος Γιάννης Αρτζόγλου [βασικό μέλος των The Tuber].

Με βασικό συστατικό τον αυτοσχεδιασμό αλλά και την αλληλεπίδραση με το κοινό, τα μπλουζ απολαμβάνονται κυρίως «ζωντανά» και το κοινό του Τσαλαπετεινού θα έχει την ευκαιρία να πάρει μια δυνατή «δόση» αυθεντικού, ανόθευτου και 100% ηλεκτρικού μπλουζ από τέσσερις «βετεράνους» του είδους στην Ελλάδα οι οποίοι (επαν)ενώθηκαν τον Δεκέμβριο του 2017, μετά από 24 χρόνια… διάλειμμα!

Info

BLUES 335_LiVE
Πέμπτη 21 Μαρτίου 2024
Αστική Φάρμα Τσαλαπετεινός
Ώρα έναρξης: 21:00
Κώστας Μαδεμλής | ηλεκτρική κιθάρα 335, τραγούδι
Ιωάννης Τσίγκας | ηλεκτρική κιθάρα 335
Λάζαρος Σιμιτσής | τύμπανα, τραγούδι
Γιάννης Αρτζόγλου | ηλεκτρικό μπάσο

Τηλ. για κρατήσεις: 2511111073