Καβάλα: Με τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας άνοιξε και ολοκληρώθηκε η συναυλία της Στρατιωτικής Ακαδημίας των ΗΠΑ [φωτογραφίες]

Η βραδιά περιελάμβανε και εκπλήξεις, με τη χορωδία να ερμηνεύει και ελληνικά τραγούδια

Μια ιδιαίτερη συναυλία από τη Στρατιωτική Ακαδημία των Ηνωμένων Πολιτειών West Point Glee Club, ένα από τα σχήματα δοκίμων της Στρατιωτικής Ακαδημίας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι καβαλιώτες τη Δευτέρα 25 Μαρτίου 2024 στη Μεγάλη Λέσχη την οποία διοργάνωσε το Μουσικό Σχολείο Καβάλας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας.

Το West Point Glee Club υπό τη διεύθυνση της Constance Chase και την Andrea Schaut στο πιάνο παρουσίασε ένα ποικίλο ψυχαγωγικό πρόγραμμα με επιλογές από το ευρύ ρεπερτόριο της χορωδίας, που συμπεριλαμβάνει παλιά φοιτητικά τραγούδια, ύμνους, κλασικά και ποπ χορωδιακά κομμάτια.

Η βραδιά περιελάμβανε και εκπλήξεις, με τη χορωδία να ερμηνεύει και ελληνικά τραγούδια, όπως το «Πετραδάκι πετραδάκι» και «Συρτάκι», ενώ στην αρχή και στο τέλος της συναυλίας η χορωδία έψαλλε τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδας.

Στο τέλος της εκδήλωσης η αποστολή του West Point Glee Club ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Καβάλας, Θόδωρο Μουριάδη για τη φιλοξενία και του έδωσε και ένα συμβολικό δώρο εν είδει «ευχαριστώ», με τον κ. Μουριάδη να ανταποδίδει αναλόγως.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία