Δεν θα πέφτει καρφίτσα στην εκδήλωση «Τιμή και Μνήμη Βασίλη Βασιλικού». Εξαντλήθηκαν τα δωρεάν δελτία εισόδου

Η Καβάλα τιμάει τον μεγάλο συγγραφέα. Τι πρέπει να κάνουν όσοι έχουν δελτίο εισόδου και δεν θα καταφέρουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση στο δημοτικό θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου»

Η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός», το ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, το Δημοτικό Ωδείο Καβάλας και η Εταιρεία Συγγραφέων, τιμούν τον καβαλιώτη συγγραφέα, Βασίλη Βασιλικό με την εκδήλωση «Τιμή και Μνήμη Βασίλη Βασιλικού» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 23 Απριλίου 2024 στις 20:30 στο δημοτικό θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου».

Η είσοδος είναι ελεύθερη με την επίδειξη των δωρεάν δελτίων εισόδου τα οποία, όμως, εξαντλήθηκαν μέσα σε λίγες μέρες. Οι διοργανωτές της εκδήλωσης πληροφορούν ότι όσοι έχουν λάβει δελτίο εισόδου και για οποιοδήποτε λόγο δε θα καταφέρουν να παραβρεθούν στην εκδήλωση να ενημερώσουν στο τηλέφωνο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας «Βασίλης Βασιλικός» 2513 500401 τις μέρες και ώρες: Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή: 09:00-15:00 και Τρίτη-Τετάρτη: 13:00-20:00. Θα τηρηθεί λίστα αναμονής στην περίπτωση ακυρώσεων.

Για τον Καβαλιώτη συγγραφέα θα μιλήσουν οι:

  • Κώστας Γαβράς, Σκηνοθέτης
  • Θανάσης Αγάθος, Συγγραφέας
  • Διαμαντής Αξιώτης, Συγγραφέας
  • Αλέξης Ζήρας, Κριτικός, Συγγραφέας
  • Ευρυδίκη Βασιλικού

Την εκδήλωση θα χαιρετήσει ο Δήμαρχος Καβάλας, Θεόδωρος Μουριάδης και η Γενική Γραμματέας της Εταιρείας Συγγραφέων, Άννα Αφεντουλίδου.

Συντονισμός: Εύα Οικονόμου-Βαμβακά, καλλιτεχνική διευθύντρια ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας.