Οι πρωτοπόροι του ευρωπαϊκού power metal SCANNER έρχονται στην Καβάλα

Μαζί τους οι Έλληνες power prog metallers FORTRESS UNDER SIEGE στη Brickwall Pub για ένα μοναδικό live

Μo Filthy Ferret Crew και η Angels PR Worldwide Music Promotion παρουσιάζουν τους Γερμανούς πρωτοπόρους του ευρωπαϊκού power metal 𝐒𝐂𝐀𝐍𝐍𝐄𝐑 και τους Έλληνες power prog metallers 𝐅𝐎𝐑𝐓𝐑𝐄𝐒𝐒 𝐔𝐍𝐃𝐄𝐑 𝐒𝐈𝐄𝐆𝐄 ζωντανά στην Καβάλα την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2024 στη Brickwall Pub. Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00.

Εισιτήρια:
𝟏𝟎 ευρώ προπώληση
𝟏𝟑 ευρώ στην είσοδο
*περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων

Σημεία προπώλησης:

  • Brickwall Pub (Παύλου Μελά Β΄ Πάροδος 4)
  • Mother Goose (Εθνάρχου Μακαρίου 12)
  • Indie Music Shop (Θεοδώρου Πουλίδου 27)
  • Nemesis Guitar School (Κάδμου 15)

Facebook event εδώ

SCANNER

Οι Scanner επιστρέφουν μετά από 9 χρόνια στην Ελλάδα, στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας “Cosmic Envy Tour 2024”. Το ιστορικό συγκρότημα που μετρά ήδη 38 χρόνια πορείας και 7 δίσκους -με τους δύο πρώτους να θεωρούνται σταθμοί στο power metal αποκτώντας cult status- έρχεται για πρώτη φορά στην Καβάλα και στην Brickwall Pub με τον νέο του δίσκο “The Cosmic Race” στις αποσκευές του.

Links:
Spotify εδώ
YouTube εδώ

FORTRESS UNDER SIEGE

Co-headliners της περιοδείας αυτής είναι οι Έλληνες βετεράνοι Fortress Under Siege οι οποίοι το 2023 κυκλοφόρησαν τον 4ο τους δίσκο με τίτλο “Envy” λαμβάνοντας πολύ καλές κριτικές από τον τύπο. Να σημειώσουμε ότι το συγκρότημα είχε προκαλέσει αίσθηση με την πρώτη του κυκλοφορία το 1996 στον περιοδικό τύπο της εποχής. Έκτοτε έχει μοιραστεί τη σκηνή με μπάντες όπως Accept, Helloween, Epica, Hammerfall κ.α.

Links:
Spotify εδώ
YouTube εδώ

Support your local (Regional) events!