Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου

Ο Δήμος Παγγαίου εύχεται «Καλό καλοκαίρι» με μία συναυλία της δημοφιλούς ερμηνεύτριας στα τέλη Ιουλίου

ΗΑντιδημαρχία Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Παγγαίου και η Μονομετοχική Εταιρία του, εύχονται «ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» με μια συναυλία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη, την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2024, στην Ανακτορούπολη της Νέας Περάμου.

Στη σχετική πρόσκληση του Αντιδημάρχου Χρήστου Μποσμπότη, αναφέρονται, μεταξύ άλλων τα εξής:

«Η μοναδική Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τη μαγευτική φωνή της- που αναδεικνύει υπέροχα ηχοχρώματα – θα μας ταξιδέψει με τα υπέροχα τραγούδια της . Η παρουσία της Άλκηστης Πρωτοψάλτη επί σκηνής είναι αναμφισβήτητα μία αποκάλυψη , και πάντα έχει κάτι καινούργιο να μας προσφέρει.

«Καλό καλοκαίρι» μας υπόσχεται η αγαπημένη ερμηνεύτρια μαζί με μία εξάδα σπουδαίων μουσικών αφού είναι βέβαιο ότι θα μας παρασύρουν σε μουσικά μονοπάτια γεμάτα ένταση ,ευαισθησία και πάθος. Ανάμεσα στα αγαπημένα μας τραγούδια της τεράστιας δισκογραφίας της θα ακούσουμε για πρώτη φορά και την «Ιουλία» , το τραγούδι των τίτλων της σειράς «Το προξενιό της Ιουλίας», σε μουσική του Ανδρέα Κατσιγιάννη και στίχους της Λίνας Δημοπούλου. Ακόμα θα χορέψουμε στους ρυθμούς του «Θα στο λέω» (Bamboleo) που ήδη έχει κατακτήσει τις καρδιές μας.

«Καλό καλοκαίρι» λοιπόν με τραγούδια που θα αγγίξουν την ψυχή μας, την Παρασκευή 26 Ιουλίου στα ¨Καστρα¨ της Νέας Περάμου».